Lia Olguța Vasilescu, un nou atac la adresa actualului Guvern! „Să vedem cum o să închideți bugetul!“

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
04/12/2019, 13:19
Lia Olguța Vasilescu, un nou atac la adresa actualului Guvern! „Să vedem cum o să închideți bugetul!“ GALERIE FOTO
Lia Olguţa Vasilescu i-a taxat din nou pe liberali. Sursa foto - facebook

Fostul ministru al muncii Lia Olguța Vasilescu a lansat un nou atac la adresa actualului Guvern! Aceasta a transmis în plenul Camerei Deputaților că eliminarea supraaccizei va băga banii în buzunarul marilor companii.

Lia Olguța Vasilescu, un nou atac la adresa actualului Guvern!

„Nu generăm un nou drept la replică, Doamne, ferește! Dimpotrivă, o să vă ajutăm și o să vă votăm acest proiect de lege. Ca să înțelegeți și dumneavoastră ce am înțeles noi, care, apropo, am eliminat 102 taxe, inclusiv această supraacciză.

După care am văzut – și o să vedeți și dumneavoastră de săptămâna viitoare când o să producă efecte legea, că degeaba am eliminat supraacciza, pentru că prețul la pompă nu a scăzut, și nu am făcut altceva decât să băgăm în buzunarul marilor companii niște bani pe care ar fi trebuit să-i ia statul.

„Să vedem cum o să închideți bugetul!“

Dar, dacă nu îi vreți, niciun fel de problemă, o să vedem cum o să vă închideți bugetul! O să venim cu tot felul de amendamente, pe dublarea alocațiilor copiilor de exemplu, așa cum ați făcut și dumneavoastră în opoziție. O să vedem cum o să închideți bugetul”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

„Pentru că sunt colegi care poate se și visau unii dintre ei miniștri la Muncă, dar nu fac distincția între munca la gri și munca la negru. Ați votat în Parlament mai multe prevederi din Codul Muncii care au făcut să avem cel mai agresiv Cod al Muncii din UE.

Dar aici nu e vorba de muncă la negru, ci de muncă la gri. Cu alte cuvinte, muncești opt ore, ești plătit pentru două ore. Și mai nenorocire decât orice este că nu beneficiezi de o pensie decentă. Asta am încercat noi să facem!”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×