Lia Olguța Vasilescu a răbufnit pe Internet, după propunerea lui Cristian Băcanu privind declarația de avere: ”Așezați-vă la coadă”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
28/11/2019, 18:49
Lia Olguța Vasilescu a răbufnit pe Internet, după propunerea lui Cristian Băcanu privind declarația de avere: ”Așezați-vă la coadă”
Lia Olguța Vasilescu, atac dur la adresa lui Cristian Băcanu în legătură cu declarația de avere. Sursa foto: cotidianul.ro

Secretarul de stat în Ministerul Justiției Cristian Băcanu a propus ca toți cetățenii României să-și facă declarația de avere pentru a avea o evidență clară a veniturilor. Această propunere personală a stârnit reacții din partea Liei Olguța Vasilescu care a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare.

Lia Olguţa Vasilescu: „PNL îi consideră pe toți hoți”

Lia Olguța Vasilescu a atacat din nou guvernarea PNL după ce avocatul Cristian Băcanu a declarat că vrea ca toți românii să depune la DNA declarația de avere pentru a avea o evidență a veniturilor, dar și pentru a le putea controla. Fostul ministrul al Muncii a răbufnit pe o rețea de socializare și a declarat că PNL îi consideră pe toți hoți.

„Hai! Așezați-vă liniștiți la coadă, pe două rânduri, dar absolut toți, nu doar politicienii și funcționarii publici, să vă depuneți declarația de avere (n.r. Cristian Băcanu de la PNL a propus depunerea unei declarații de avere de fiecare cetătean), că a venit PNL la guvernare și, așa cum știți, PNL îi consideră pe toți hoți și e cu luptă anticorupție!”, a scris politicianul pe pagina de Facebook.

Fostul ministru al Muncii, atac dur la propunerea lui Băcanu

„Ce credeați? Că doar cu PSD-iștii au treabă? Că dacă ați sărit prin piață sau ați votat disciplinat scăpați? În plus, PNL ne propune și o nouă castă de procurori de parchete financiare pentru tot cetățeanul, ca DNA e pentru șmecheri, dar trebuie să aveți și voi, ceilalți, pe unii care să vă cerceteze!”, a completat Lia Olguța Vasilescu mesajul de pe contul de Facebook.

Cristian Băcanu, protagonistul acestei propuneri, este de profesie avocat și este în momentul de față secretar de stat în Ministerul Justiției în Guvernul Orban. Liberalul a devenit cunoscut după ce s-a aflat că el este persoana care a redactat plângerea penală de înaltă trădare pe numele Vioricăi Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×