Lia Olguța Vasilescu, serie de ironii la adresa guvernului Ludovic Orban! „Au plagiat din programul nostru de guvernare. Erau în pană de idei”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 08:40
Lia Olguța Vasilescu, serie de ironii la adresa guvernului Ludovic Orban! „Au plagiat din programul nostru de guvernare. Erau în pană de idei” GALERIE FOTO
Lia Olguța Vasilescu a ironizat programul de guvernare al liberalilor. Sursa foto - facebook

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu nu a ezitat și a lansat o serie de ironii la adresa guvernului Ludovic Orban! Prezentă în studioul TVR 1, în cadrul emisiunii moderată de jurnalistul Ionuț Cristache, Vasilescu a tras un semnal de alarmă și a precizat că, în opinia ei, oamenii au înțeles ce va urma în perioadă imediat următoare instalării liberalilor la putere. „Cred că oamenii au început să realizeze ce li se întâmplă.

Lia Olguța Vasilescu, serie de ironii la adresa guvernului Ludovic Orban!

A fost frumoasă povestea aia, PSD, înjurături, sunt răi, apocalipsă, ciuma roșie și așa mai departe. Dar acum, când au văzut programul de guvernare și ș-au dat seama că vin tăierile…”, a spus Lia Olguța Vasilescu, moment în care a fost întreruptă de realizatorul emisiunii. „Chiar vin?”, a întrebat acesta și răspunsul nu a întârziat să apară. „Cum să nu vină?! Facem un pariu. Aveți curaj să țineți un pariu?”, a lansat provocarea Lia Olguța Vasilescu.

„Sigur, dar acum trebuie să mă pun în postura de avocat al lor. Care e pariul?”, a continuat Ionuț Cristache dialogul cu fostul ministru al muncii. „Pariul este că nu vor aplica Legea salarizării și Legea pensiilor. Legea salarizării cred că a fost votată și de unii dintre deputații PNL-ului. Legea Pensiilor a avut, la fel, o largă majoritate. Adică despre ce vorbim?!”, a adăugat Lia Olguța Vasilescu.

„Au plagiat din programul nostru de guvernare. Erau în pană de idei”

„Eu vă spun că, după trei luni de zile, cu acești băieți la guvernare și aplicând acest program de guvernare, făcând bugetul României, vom fi iar ce am fost. Și mai mult decât atât”, a mai spus Lia Olguța Vasilescu care a ținut să aducă în discuție și faptul că liberalii vor stopa creșterile care erau deja stipulate în guvernarea Vioricăi Dăncilă. „Sunt multe lucruri alarmante. Trec peste faptul că au plagiat din programul nostru de guvernare.

Erau în pană de idei. Se vorbește destul de în clar despre faptul că nu se mai aplică Legea pensiilor, Legea salarizării, care prevede creșteri anuale. Ei nu vorbesc nimic despre aceste creșteri. Este tot o tăiere, pentru că este un drept deja legitim”, a încheiat Lia Olguța Vasilescu

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×