Lia Olguța Vasilescu, șefa campaniei electorale pentru Viorica Dăncilă! „Vom intra în turul 2 și vom câștiga”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
15/10/2019, 08:36
Lia Olguța Vasilescu, șefa campaniei electorale pentru Viorica Dăncilă! „Vom intra în turul 2 și vom câștiga” GALERIE FOTO
Lia Olguța Vasilescu va conduce campania Vioricăi Dăncilă. Sursa foto - facebook

Lia Olguța Vasilescu este șefa campaniei electorale pentru Viorica Dăncilă! Chiar candidatul PSD-ului la alegerile prezidențiale a făcut anunțul. Mai mult de atât, Dăncilă spune că sondajele interne ale partidului arată că va intra în turul al doilea al prezidențialelor. Nu aici vrea să se oprească fosta șefă a Executivului care și-a propus să câștige totul.

Lia Olguța Vasilescu, șefa campaniei electorale pentru Viorica Dăncilă!

„Că intrăm în turul doi. Olguța Vasilescu va fi șeful campaniei mele electorale, deci va conduce campania. Chiar acum am vorbit cu Paul Stănescu, cu jumătate de oră înainte, tot probleme legate de campanie. Nu mi-este teamă, nu mi-este teamă absolut deloc pentru că indiferent dacă doi, trei lideri ar vrea să facă acest lucru, trebuie să aibă susținerea de la toate județele, dar eu nu îi bănuiesc pe colegii mei de asemenea lucru”, a afirmat Viorica Dăncilă la România Tv

„Eu cred că toți vor fi implicați acum în campania electorală și sunt convinsă că atât Paul Stănescu, cât și Claudiu Manda, vor avea rezultate foarte bune, se vor clasa printre primele județe”, a mai spus președintele PSD. De altfel, Dăncilă este convinsă că scorul pe care îl va avea în primul tur îi va permite să ajungă în „marea luptă”.

Lia Olguța Vasilescu, șefa campaniei electorale pentru Viorica Dăncilă! Lia și Dăncilă
Lia Olguța Vasilescu este considerată o apropiată de-a lui Liviu Dragnea. Sursa foto – facebook

„Vom intra în turul 2 și vom câștiga”

„Un scor care să ne permită intrarea în turul doi și să câștigăm alegerile prezidențiale. Vom intra în turul doi. Eu am încredere în fiecare primar din această țară și spun un lucru, care poate pe unii o să-i mire, nu numai în primarii PSD, am încredere și în alți primari, pentru că sunt conștienți cu toții, din afirmațiile membrilor PNL, că vor tăia acele proiecte locale.

Și știu și ei că au venit în fața comunității cu propriile lor proiecte, așa cum noi am venit cu un program de guvernare. Dacă aceste proiecte sunt întrerupte cred că va afecta nu numai primarii PSD, ci și din alte formațiuni politice”, a conchis Dăncilă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×