Lia Olguța Vasilescu o contrazice pe Violeta Alexandru: ”În Revisal sunt 36.000 de contracte suspendate, nu 200.000”

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
21/03/2020, 12:52
Lia Olguța Vasilescu o contrazice pe Violeta Alexandru: ”În Revisal sunt 36.000 de contracte suspendate, nu 200.000”
Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu o contrazice pe Violeta Alexandru în cazul numărului de contracte de muncă suspendate

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu o contrazice pe Violeta Alexandru în cazul numărului de contracte de muncă suspendate și afirmă că actualul ministru a oferit un ”fake news”.

Lia Olguța Vasilescu o contrazice pe Violeta Alexandru: ”Femeia nu știe ce vorbește”

”Când am auzit-o pe Violeta Alexandru spunând că deja a fost suspendat un număr de contracte care reprezentau creșterea pe un an, un an și jumătate de locuri de muncă pe guvernarea noastră, m-am îngrozit. Am vrut imediat să dau o replică și să spun că femeia nu știe ce vorbește, că e imposibil așa ceva, dar am zis să verific”, și-a început Olguța Vasilescu mesajul pe Facebook.

”Pentru că dacă era așa, însemna că, în câteva luni, economia românească sărea pur și simplu în aer. Nu mai spun câți oameni de afaceri au sunat ieri să ia informații despre această situație… Când auzi că atâtea firme românești (să nu uităm că majoritatea au unul, doi sau trei angajați doar) pun lacătul, înseamnă că trebuie să te grăbești și tu să o faci”, a continuat fostul ministru.

”Noroc că mediul economic n-a reacționat așa cum a citit Violeta în stele, că în REVISAL nu avea cum să fie așa ceva… În REVISAL apare că sunt suspendate 36.000 și dinainte de criza coronavirusului… Oameni buni, suntem înca bine!”, este mesajul Liei Olguța Vasilescu, care o contrazice pe Violeta Alexandru.

”Pe ea nu o trage nimeni la răspundere…”

”Despre informarea doar din surse oficiale nu mai știu ce să vă spun, dar o să vă invit totuși să o faceți, sperând că cineva din Guvern va ieși, totuși, cu date reale! E vital ca mediul de afaceri să nu intre în panică!”, a explicat fostul ministru al Muncii.

”Iar, în ceea ce privește declarația Violetei Alexandru că, din cauza coronavirusului, au fost suspendate 200.000 de contracte de muncă cred că se încadrează ușor la infracțiunea privind lansare de fake news-uri în perioada de stare de urgență. Dar pe ea nu o trage nimeni la răspundere…”, a încheiat Olguța Vasilescu.

În schimb, analistul economic Radu Soviani cere măsuri rapide pentru evitarea unei crize majore: ”E o criză cum nu am mai văzut în viețile noastre. Economiile cad în cascadă. Cererea și oferta sunt afectate. Singura variantă reală de temporizare a efectelor este să fie luate măsuri rapide”.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a transmis un mesaj care a îngrozit România! Astfel, conform acesteia, situația se complică de la zi la zi. Un număr de 200.000 de contracte de muncă suspendate au fost înregistrate la nivelul acestei săptămâni.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a participat, marți, la ședința Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social cu un echipament special de protecție împotriva coronavirus. Ministrul Muncii a purtat ecran de protecție facială, mască și mănuși.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×