Lia Olguţa Vasilescu, fără milă! Atac dur la Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii: „De câte ori deschide gura, se face de râs”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 10:55
Lia Olguţa Vasilescu, fără milă! Atac dur la Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii: „De câte ori deschide gura, se face de râs”
Lia Olguța Vasilescu, atac dur la adresa actualului ministru al Muncii. Sursa foto: cotidianul.ro

Lia Olguța Vasilescu, a lansat un atac nemilos la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru, ca urmare a declarațiilor făcute la scurt timp după ce noul Executiv și-a intrat în mod oficial în drepturi. Fostă deținătoare a acestui portofoliu în Cabinetul Vioricăi Dăncilă, social-democrata se amuză pe seama actualului ministru, despre care susține că se face de râs cu fiecare apariție publică.

Lia Olguța Vasilescu pune tunurile pe noul ministru al Muncii

De câte ori deschide gura, „competenta” de la Muncă se face de râs…”, a scris fostul primar al Craiovei pe contul personal de Facebook. De reacțiile sale acide nu au scăpat nici ceilalți membri ai Guvernului liberal condus de Ludovic Orban, pe fondul „grelei moșteniri”, invocate în nenumărate rânduri.

Lăsați-i proști, nu le mai deschideți capul! Să caște năuciți ochii la „gaură” în continuare și să se mire de unde am avut noi atâția bani să aruncăm cu ei în populație”, a comentat Lia Olguța Vasilescu, preluând o postare a economistului Adrian Câciu, în care acesta sublinia faptul că niciun minister nu dispune de bani dacă este condus de un management performant. Totodată, specialistul le oferă miniștrilor din actualul Guvern „o lecție gratuită despre cum se pot gestiona cheltuielile și găsi fondurile necesare pentru desfășurarea în bune condiții a activității ministerelor”.

Lia Olguța Vasilescu, atac dur la adresa Guvernului PNL: „E pornit să dea, rapid, tunuri”

Înțeleg că PNL e pornit să dea, rapid, tunuri. Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, încearcă să își preconstituie probe pentru a face rapid niște licitații pe zona de IT. Și inventează că sistemele informatice ar fi dezastru. Dacă erau asa dezastru nu se puteau plăti pensii, alocații, indemnizații șamd. Altfel, fiecare angajator plătește salariile angajaților săi, nu Ministerul Muncii, deci nu știu ce soft de salarii a văzut doamna Alexandru.

Aplicațiile și programele IT de la Șomaj și Casa de Pensii sunt achiziționate în 2011, respectiv 2015 și perfecționate constant, la fiecare modificare a legislației, pentru că, altfel, spre exemplu, nu se puteau recalcula pensiile pe Legea 221. Aflați dragi colegi de la PDL-PNL că nu este chiar așa de simplu să fii la guvernaEu cred ca adevărații profesioniști atunci cand întâmpină greutăți, caută soluții, rezolvă și merg mai departe, nu se vaită pe la TV”, a mai scris Lia Olguța Vasilescu pe respectiva rețea de socializare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×