Lia Olguța Vasilescu, avertisment după instalarea Guvernului Orban: „Să nu își închipuie că vor sta liniștiți”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
05/11/2019, 08:25
Lia Olguța Vasilescu, avertisment după instalarea Guvernului Orban: „Să nu își închipuie că vor sta liniștiți”
Lia Olguța Vasilescu nu crede că noul Guvern va sta mai mult de trei luni la guvernare. Sursa foto: antena3.ro

Guvernul Orban a fost învestit ieri, 4 noiembrie, în Parlament. Premierul României Ludovic Orban a obținut un total de 240 de voturi ”pentru”, dar în ciuda acestei confirmări Lia Olguța Vasilescu a avut un mesaj dur pentru noul Guvern. Fostul primar al Craiovei nu crede că noul Cabinet va sta mult timp la putere.

Lia Olguța Vasilescu nu crede că noul Guvern va sta mult la guvernare

Ludovic Orban a fost încrezător că va obține cele 233 de voturi necesare pentru trecerea Guvernului pe care l-a format, în ciuda faptului că PSD și Pro România au anunțat că vor boicota ședința de ieri, 4 noiembrie. Premierul României și noul Cabinet au primit 240 de voturi ”pentru”, așadar s-au instalat la conducerea țării. Lia Olguța Vasilescu este de părere că Guvernul Orban nu va guverna prea mult pentru că nu mai este aceeași situație în Parlamentul României.

„Să nu-și închipuie că pot guverna la fel de liniștiți cum a guvernat PNL-ul în urmă cu câțiva ani, pentru că nu mai este aceeași situație parlamentară”, a declarat fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu la „Sinteza zilei”, potrivit dcnews.ro.

Fostul primar al Craiovei, săgeți spre președintele Klaus Iohannis

„Astăzi, președintele Klaus Iohannis, acest președinte toxic, eșuat, incompetent – și l-am citat pe dumnealui, ca să nu avem probleme cu CNA-ul – și-a văzut visul cu ochii și și-a instalat un nou guvern la Palatul Victoria. Îi asigurăm pe români că vom face o opoziție foarte puternică. Așa cum am guvernat bine, știm să facem și o opoziție foarte dură”, a adăugat Lia Olguța Vasilescu ieri seară, 4 noiembrie.

De asemenea, fostul ministru al Muncii a afirmat că după ce moțiunea de cenzură a trecut și Guvernul Dăncilă a căzut, oamenii au început să se teamă că noul Guvern nu o să mai fie atât de aplecat către nevoile românilor, cum a fost Guvernul PSD”. Politicianul îi asigură pe români că Guvernul Orban nu va sta mai mult de trei luni la guvernare. În această perioadă Lia Olguța Vasilescu este de părere că românii vor simți pe pielea lor ce înseamnă „o guvernare PNL, dacă au uitat cumva ce au pățit”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×