Lia Olguța Vasilescu, acuzată de fake news de rivalul local de la PNL: „Să-ți fie rușine”

Lia Olguța Vasilescu, acuzată de fake news de rivalul local de la PNL: „Să-ți fie rușine”
Lia Olguța Vasilescu este acuzată de PNL că minte *foto: hepta.ro

După ce a ocupat postul de ministru al Muncii și a fost și primar al Craiovei, senatoarea Lia Olguța Vasilescu este acum șeful de campanie al candidatului PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă. Din această postură, Vasilescu a publicat pe facebook poza unui copil la un eveniment electoral al PNL care avea în brațe mai multe sticle de ulei. Astfel, Olguța i-a acuzat pe liberali că se folosesc de un copil pentru a da mita electorală. În replică, șeful PNL Dolj, Ștefan Stoica, a lansat o tiradă importantă împotriva fostului edil al Băniei, pe care a acuzat-o că a creat o știre falsă.

Lia Olguța Vasilescu, acuze dure din partea rivalilor de la PNL Dolj

Președintele PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a publicat pe facebook poza unui copil aflat într-o piață din oraș cu urmatorul mesaj: „Astazi, in piata din Bechet, reprezentantii PNL distribuiau ulei alegatorilor. De remarcat ca un copil a fost pus sa faca aceasta infractiune, pentru a nu raspunde penal.” Omologul său de la PNL, Ștefan Stoica, a ținut să îi dea o replică lui Vasilescu.

„Copilul prezentat în  imaginea postată de Olguța Vasilescu nu are nicio legatură cu PNL iar povestea compusă de Psd-iști în jurul acelei imagini este doar o inventie mârsavă a unor disperați care simt că vor pierde totul”, se arată într-un comunicat al celor de la PNL Dolj.

Lia Olguța Vasilescu este acuzată de PNL că minte
Lia Olguța Vasilescu este acuzată de PNL că minte *foto: facebook

Olguța Vasilescu, acuzată că repetă aceeași strategie ca la alegerile europarlamentare

Liderul PNL Dolj scrie că nu e prima oară când PSD-iștii se folosesc de această strategie, dar în cele din urmă vor avea parte la alegerile prezidențiale de același rezultat ca la alegerile europarlamentare din 26 mai:

„În primăvară psd-iștii s-au folosit de un om al străzii pentru a denigra PNL. Acum se folosesc de imaginea un copil ce căra în brațe o cutie cu ulei, aruncând asupra lui suspiciunea că ar fi participat la o faptă penală. Cel mai bun răspuns pentru aceste campanii mizerabile duse de PSD va veni de la români. Atunci, ca și acum, PSD va pierde alegerile! Să-ți fie rușine, PSD! Să-ți fie rușine, Lia Olguța Vasilescu!”, a susținut liderul PNL Dolj, potrivit gds.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×