Lia Olguța Vasilescu, derapaj incredibil. A jignit electoratul PNL: „Ați mers ca fraierii să votați!”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
06/01/2020, 16:44
Lia Olguța Vasilescu, derapaj incredibil. A jignit electoratul PNL: „Ați mers ca fraierii să votați!”
Lia Olguța Vasilescu s-a luat de electoratul PNL. Sursa foto: hepta.ro

Lia Olguța Vasilescu a explodat din nou pe rețelele de socializare și a trecut la un nou arsenal de jigniri. De data asta nu i-a luat în colimatoriu pe membrii guvernului Orban, ci direct pe cetățenii cu drept de vot, cei care au votat cu PNL și Iohannis la ultimul set de alegeri.

Lia Olguța Vasilescu, jigniri la adresa electoratului PNL

Fostul ministru al Muncii nu și-a putut stăpâni furia și a scris în termeni nepotriviți pentru un politician care se respectă despre votanții partidului cu care se războiește.

Justificate sau nu criticile aduse măsurilor luate de guvernul Orban în primele două luni, Olguța nu a mai ținut cont de nimic și a trecut la a jigni milioane de români.

„Noi suntem bine! Dar voi cum o mai duceți?”

„Brusc, pe paginile hăstăgiștilor, apar comentarii de genul „toți sunt la fel”, „de 30 de ani avem aceeași clasă politică” etc. Nu ar fi mai simplu să recunoașteți că ați mers că fraierii și ați votat după lozinci?”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina personală de Facebook.

„Nu toți sunt la fel! PSD a avut bani să facă tot ce a promis și nu s-a împrumutat așa cum o face acum PNL, într-un ritm de a dat peste cap orice țintă de deficit. Datoria publică nu a crescut pe vremea PSD, ci A SCĂZUT!”, a continuat nervoasă politiciana PSD.

„Că programele susținute de stat le-au stopat, autostrăzile stagnează, bani în plus în buzunare nu aveți, ba dimpotrivă, va scade puterea de cumpărare prin creșterea accelerată a prețurilor… Continuă să vă livreze lozinci și unii le înghițiți pe nemestecate!”, a scris ca din gură de șarpe pesedista.

„Zilnic va mai da dreapta câte o smeție și voi ziceți că așa e normal, că din cauza PSD începeți să o duceți mai prost! Păi, nu mai guvernează PSD, dragilor! Când vă treziți? Noi, PSD, suntem bine! Mulțumim de întrebare și urările din trecut! Dar voi cum o mai duceți”, a încheiat lidera PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×