Lia Olguța Vasilescu, atac la adresa ministrului propus al Muncii, Violeta Alexandru: „Vine apocalipsa”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 16:42
Lia Olguța Vasilescu, atac la adresa ministrului propus al Muncii, Violeta Alexandru: „Vine apocalipsa”
Lia Olguța Vasilescu, atac la adresa ministrului propus al Muncii, Violeta Alexandru *foto: hepta.ro

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a avut un foc încrucișat cu Violeta Alexandru, ministrul propus la Muncă de către guvernul Ludovic Orban, în timpul audierilor din Parlament. Olguța Vasilescu o critică pe Alexandru de faptul că a distribuit un fake news în ceea ce privește cifrele pe care le-a folosit, dar și în ceea ce privește oamenii care ar fi angajați pe pile la ministerul Muncii de către Vasilescu sau urmașul său, Marius Budăi.

Lia Olguța Vasilescu, prezentă la consultarea din Parlament a ministrului Muncii, Violeta Alexandru

Olguța Vasilescu i-a reproșat Violetei Alexandru că a folosit date eronate în prezentarea ei:  „Ați confirmat știrile că vine apocalipsa. Am auzit că au murit 1 milion de pensionari și 1 milion de angajați, sau cifrele date de dvs în comisie nu sunt exacte, dar le veți afla după ce vă luați consilier profesioniști”, a zis parlamentarul PSD.

Fostul ministru a luat-o la rost pe Violeta Alexandru și pentru că a spus că vor dispărea din minister rudele și pilele: „Toți consilierii care au venit cu mine la minister, au plecat cu mine și toți consilierii care au venit cu Budăi vor pleca cu Budăi, asta să nu stați să îi căutați pe acolo”, arată știripesurse.

ℹ️ Audierea Ministrului desemnat, Violeta Alexandru, ȋn şedinţa Comisiilor reunite pentru muncă și protecție socială și egalitatea de șanse pentru femei și bărbati din Camera Deputaţilor.

Gepostet von Partidul Naţional Liberal am Mittwoch, 30. Oktober 2019

Principalele propuneri ale ministrului propus al Muncii, Violeta Alexandru

Șefă a filialei PNL București, Violeta Alexandru a fost ministru pentru Dialog Social în guvernul Cioloș, motiv pentru care a glumit la audieri că are „antrenament” într-un guvern cu durată limitată. De asemenea, Alexandru a anunțat că va pune mandatul său în slujba colaborării dintre guvern și comisiile parlamentare.

Violeta Alexandru a anunțat că se angajează să „nu taie pensii și salarii”. De asemenea, printre măsurile propuse este și tăierea supraimpozitării contractelor part time, în sensul că „le vom impozita la nivelul orelor de muncă pe care oamenii le prestează”, a mai spus liberala.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×