Lia Bugnar, adevăratul motiv pentru care nu are copii. Concurenta de la Asia Express: ”Nu mă deranjează”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/03/2020, 15:59
Lia Bugnar, adevăratul motiv pentru care nu are copii. Concurenta de la Asia Express: ”Nu mă deranjează”
Concurenta Asia Express Lia Bugnar a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu are copii. Sursa foto: Facebook.com

Lia Bugnar (51 de ani) s-a axat pe carieră și a devenit una dintre cele mai apreciate regizoare și actrițe române, lăsând în plan secundar viața de familie. Concurenta de la „Asia Express” a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care nu are copii și nici nu-și dorește urmași.

Motivul pentru care actrița Lia Bugnar nu și-a dorit copii

Lia Bugnar și Maria Buză fac echipă în show-ul de televiziune „Asia Express” difuzat la Antena 1. Cele două actrițe au rămas uimite de felul în care trăiesc filipinezii și a ales să vorbească la întoarcerea din Asia despre adevăratul motiv pentru care nu și-a dorit copii. Renumita regizoare susține că vrea să plece din această lume fără să aibă grija „că o ființă iscata de mine trebuie să se învârtă în continuare pe aici”. 

„N-am copii și nu mă deranjează lucrul ăsta deloc. Planeta mi se pare tot mai nefrecventabilă, așa că mi-aș dori ca atunci când îmi iau talpășița de aici, să pot s-o fac liniștită, nu cu grija că o ființă iscată de mine trebuie să se învârtă în continuare pe aici, mai ales că lucrurile par să meargă din rău în mai rău, omu’ devine tot mai stricător, tot mai neîngăduitor cu aproapele și cu departele lui.

Cum am mai spus, tocmai venii din Asia unde era sărăcia lumii. Lucru vizibil pe străzi, în casele oamenilor necunoscuți, dar miloși unde am dormit și, cel mai vizibil, în felul în care își tratau animalele. Dar asta va face subiectul unei/unor postări viitoare, când o să am puterea, încă mă bântuie prea rău ce-am văzut acolo ca să pot să pun în cuvinte”, a mărturisit renumita actriță pe pagina sa de Facebook.

N-am copii si nu ma deranjeaza lucrul asta deloc. Planeta mi se pare tot mai nefrecventabila, asa ca mi-as dori ca…

Posted by Lia Bugnar on Tuesday, December 17, 2019

Actrița și regizoarea vrea să „adopte” o fetiță adorabilă din Asia

Concurenta a declarat că experiența din Filipine și Taiwan a marcat-o enorm, dar a rămas și plăcut impresionată de o fetiță adorabilă căreia i-a promis că o va aduce în țara noastră pentru a se face actriță. Micuța i-a furat inima Liei Bugnar care i-a făcut câteva fotografii, iar pe una a postat-o în mediul online.

„Filipinezii fac mulți copii, așa că stau claie peste grămadă în spații minuscule, unii peste alții, frați, cumnați, verișori, părinți, bunici, într–o veselie pe care, venit din România, ți-e greu s-o înțelegi. Pun mai jos fotografia cu fetița pe care imediat ce am văzut-o, m-am auzit spunând «Can I take her home?».

Era într-o casă frumoasă și, culmea, înstărită, iar pe capul familiei îl chema nici mai mult, nici mai puțin decât Hesus. Iisus, da. Toată lumea a râs la întrebarea mea, chiar și Iisus, dar fetița a stat ca o pisică în brațele mele toată seara.

I-am povestit cum o s-o iau în România și o să fie sigur actriță și o să fie cea mai frumoasă fată, pentru că la noi nimeni nu arăta ca ea. Mama ei, relaxată, veselă și brici de deșteaptă, mi-a lăsat-o în brațe toată seara aia lungă și mi-a spus că, după ce mai crește un pic, mi-o dă.

Am mai căzut în păcatul cerutului de fetițe prin câteva case, mi-era tare greu să nu, cred că filipinezii au cei mai frumoși și bine crescuți copii din lumea asta. Așadar, peste câțiva ani o să ma vedeți cu fetița asta de mână prin oraș. Iac-așa”, a mai adăugat Lia pe pagina de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×