Legătura neştiută dintre Monica Pop şi familia lui Nicolae Ceauşescu. A avut o relaţie de prietenie cu fostul ginere al Elenei Ceauşescu

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
08/10/2019, 09:42
Legătura neştiută dintre Monica Pop şi familia lui Nicolae Ceauşescu. A avut o relaţie de prietenie cu fostul ginere al Elenei Ceauşescu
Monica Pop, prietenă cu Mircea Oprean, fostul ginere al lui Nicolae Ceaușescu. Sursa foto: știrilekanald.ro/ antena3.ro

Monica Pop și ginerele fostului dictator Nicolae Ceaușescu au avut o relație de prietenie despre care puțini oameni știu. Managerul Spitalului Clinic de Oftalmologie din București îl cunoaște foarte bine pe profesorul universitar Mircea Oprean, cel care a fost căsătorit cu Zoia Ceaușescu, răpusă de cancer în anul 2006, la vârsta de 57 de ani.

Monica Pop, prietenă cu fostul ginere al lui Ceaușescu, Mircea Oprean

Fostul soț al Zoiei este profesor la Politehnica București, iar despre el, medicul oftalmolog Monica Pop are numai cuvinte de laudă. Doctorul spune că acesta are „un suflet mare și bun”. Chiar dacă sunt foarte buni prieteni, cei doi au avut și un conflict de idei privind dreptul femeii de a avorta.

Pop nu este de acord cu poziția lui Oprean privind avortul. Doctorița a spus că doar femeia are dreptul să decidă ce face cu corpul ei și că nimeni nu poate interzice, prin lege, acest lucru. Medicul oftalmolog a fost extrem de vehement cu privire la acest aspect contrazicându-și, astfel, prietenul.

monica pop
Medicul oftalmolog este de acordul cu avortul. Sursa foto: spynews.ro

Legătură de prietenie cu diferende privind avortul

„Singurul proprietar al unui om este exclusiv EL ÎNSUȘI! Nimeni nu poate obliga o femeie să aibă un copil, dacă ea nu-l dorește! Femeia e și ea un OM LIBER! Da? Atunci, are dreptul să hotărască! A obliga o femeie la a păstra o sarcină nedorită = SCLAVAGISM!!! Cum și de ce să devină părinți cei care nu doresc?”, a spus Monica Pop la un moment dat, scrie wowbiz.ro.

„E un păcat imens aducerea pe lume a unui copil nedorit, condamnat din start la nefericire!! În majoritatea cazurilor, el va suferi mult, va fi părăsit, etc. Are cineva voie să distrugă viața unui copil? Cu ce drept? Sînt mii de copii în orfelinate și canale! Vai de viețile lor amărîte! Suntem în secolul 21, într-o țară, din păcate, săracă! Oamenii trebuie să-și planifice familia și să aibă libertatea de a avea copii atunci cînd ei consideră că au posibilitatea de a-i crește ! Nu obligați! De NIMENI!”, a mai spus Monica Pop.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×