Legătura dintre Elena Ceaușescu și familia lui Ion Iliescu. Soția lui Nicolae Ceaușescu ar fi avut o relație cu Eftimie Iliescu

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 14:04
Legătura dintre Elena Ceaușescu și familia lui Ion Iliescu. Soția lui Nicolae Ceaușescu ar fi avut o relație cu Eftimie Iliescu
Elena Ceaușescu a avut numeroși amanți, inclusiv pe unchiul lui Ion Iliescu. Sursa foto: hepta.ro

Elena Ceaușescu, soția fostului președinte comunist Nicolae Ceaușescu, a avut o viață amoroasă cu năbădăi și o listă lungă de amanți. Infidelitățile primei doameni în stat au ieșit la iveală abia după moartea lor.

Soția lui Nicolae Ceaușescu, s-a iubit cu unchiul lui Ion Iliescu

Prima Doamnă în stat a regimului comunist nu a dus lipsă de bărbați în viața sa. Elena Ceaușescu a avut mai multe relații amoroase care au continuat inclusiv în timpul căsniciei cu Nicolae Ceaușesu, fostul președinte comunist.

După executarea soților Ceaușescu au ieșit la iveală foarte multe infidelități de-ale Elenei. Printre relațiile interzise pe care le-a avut soția lui Nicolae Ceaușescu se numără cea cu Eftimie Iliescu, unchiul lui Ion Iliescu.

Aventura cu ilegalistul comunist nu a durat foarte mult, așa cum s-a întâmplat și cu altele. Printre amanții Elenei Ceaușescu se numără tatăl naistului Gheorghe Zamfir sau fizicianului Ion Ursu.

Elena Ceaușescu, soția fostului președinte comunist, avea o poreclă rușinoasă

Elena Ceaușescu a vrut mereu să arate că este o doamnă stilată, cu studii superioare și cu principii de viață solide. Însă, realitatea era cu totul alta. Soția „Tovarășului” a ascuns foarte multe informații care au ieșit la iveală după ani.

Cristi Brancu și Dan Capatos au dezvăluit în timpul emisiunii „Dosarele VIP” informații despre viața amoroasă a Elenei Ceaușescu, dar și porecla pe care o avea aceasta în tinerețe. Se pare că Elena Ceaușescu era numită de apropiați „păsărică” pentru că în public nu purta niciodată lenjerie intimă.

De parcă nu ar fi fost de ajuns soția lui Nicolae Ceaușescu a fost protagonista multor povești de amor interzise. Se spune că înainte de a se căsători cu fostul președinte comunist Elena se iubea cu tot felul de tineri, pe unde apuca. Aceasta ar fi fost văzută cu un soldat în toaleta unei gări.

Aghiotanții Elenei au surprins de-a lungul timpului mai multe scene ale infidelității acesteia. „La un moment dat în timpul vizitei lui De Gaulle, la Craiova, cred că prin 1968, a ajutat-o să se urce în elicopter şi nu numai că i-a pus mâna pe fund, dar parcă a şi pipăit-o puţin.

Eu am încremenit, pentru că totul s-a întâmplat sub ochii mei şi l-am întrebat cum de îşi permite aşa ceva. El mi-a răspuns ceva vulgar, ca între bărbaţi, în sensul că nu numai cu mâna ar fi atins-o în zona respectivă”, mărturisea Nicolae Stan, potrivit spynews.ro.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×