Le mai ții minte din videoclipul lui Dan Bălan? Chica bomb-ele s-au schimbat! FOTO – VIDEO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
19/10/2019, 09:46
Le mai ții minte din videoclipul lui Dan Bălan? Chica bomb-ele s-au schimbat! FOTO – VIDEO GALERIE FOTO
Ce mai fac fetele din videoclipul melodiei ”Chica Bomb” a lui Dan Bălan

Ce mai fac fetele din videoclipul melodiei ”Chica Bomb” a lui Dan Bălan, la 10 ani de când au făcut istorie. Cele patru modele care auapărut în videoclipul respectiv cau rămas cu siguranță în memoria tuturor bărbaților care au văzut videoclipul.

Ce mai fac fetele din videoclipul melodiei ”Chica Bomb” a lui Dan Bălan

Nu mai puțin de 34 000 000 de vizualizări a înregistrat melodia respectivă. Chiar dacă melodia era una antrenantă, care își rămâne în minte, bărbații au apelat cu siguranță la memoria fotografică, atunci când au privit videoclipul melodiei ”Chica Bomb”. Patru tinere superbe dansau pe melodia lui Dan Bălan.

Au trecut 10 ani de la lansarea videoclipului, iar mulți se întreabă ce mai fac fetele respective, care au făcut istorie pe ritmurile lui Dan Bălan. Cele 4 tinere, cunoscute căa Jennifer Humphrey, Britten Kelly, Mayra Muñoz și Ashley Alexandria Schultz, au fost numite „fetele chica bomb”, iar 2 dintre ele sunt încă intens admirate pe rețelele de socializare.

Au mii și mii de urmăritori pe rețelele de socializare

Despre Britten se știe că ar fi continuat o carieră în actorie și chiar a bifat apariții în producția Fast & Furious, colega sa Jennifer și-a urmat pasiunea pentru modă, iar Mayra și Ashley s-au concentrat asupra muzicii și a dansului. Cele două postează frecvent fotografii și au, fiecare, fanii lor.

Nu mai puțin de 411 000 de oameni se uită zilnic la imaginile de pe contul de Instagram al frumoasei Ashley, în timp ce pe Mayra o admira peste 22 000 de fani, atât pe Instagram, cât și pe blogul ei.

View this post on Instagram

Specs appeal

A post shared by Ashley Schultz (@ashxschultz) on

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×