Lavinia Postolache, petrecere de senzație cu invitați de seamă. Cum arată acum fosta Miss World România

Ana Chivu   
în Stiri mondene
03/05/2019, 08:43
Lavinia Postolache, petrecere de senzație cu invitați de seamă. Cum arată acum fosta Miss World România GALERIE FOTO

Lavinia Postolache a dat o petrecere de zile mari în Los Angeles, cu ocazia zilei sale de naștere. Fosta Miss Wrold România 2010 a avut onoarea de a juca alături de Keanu Reeves. Aceasta este stabilită în America încă din 2009, așa că se poate mândri cu nenumărați prieteni foarte cunoscuți lumii întregi, potrivit adevărul.ro

Lavinia Postolache, petrecere imensă de ziua ei în Los Angeles!

Fosta Miss World România 2010 a dat o petrecere imensă în cinstea ei. Aceasta a fost cunoscută datorită frumuseții sale răpitoare, dar și pentru talentul său incredibil în actorie. Lavinia a apărut în distribuția unui film alături de Keanu Reeves. Încă din 2009 a început să facă pași mărunți și siguri spre o carieră remarcabilă în Hollywood, lucru pe care l-a reușit. Aceasta a absolvit New York Film Academy și a avut norocul de a juca în două pelicule importante pentru viitoarele roluri pe care le-a primit.

„Momentul crucial al carierei mele a fost când am primit răspunsul de admitere la New York Film Academy. Acela a fost începutul „visului meu american“ şi nimic altceva nu mai avea importanţă pentru mine. Participarea mea la Miss World România a fost o întâmplare. Întâmplare care mi-a adus titlul de Miss World România 2010 – o mare onoare pentru mine şi care mi-a conferit statutul de persoană publică, mai multă popularitate şi mai mult respect. Dar drumul spre cariera mea a rămas acelaşi”, mărturiea Lavinia Postolache în 2016 despre momentul în care s-a lansat.

Lavinia Postolache, petrecere de ziua ei, la Loss Angeles
Lavinia Postolache, petrecere de ziua ei, la Loss Angeles

Lavinia Postolache, în distribuția unui film cu Keanu Reeves

„Sunt mândră că apar în distribuţia unui film care îl are ca actor principal pe Keanu Reeves. Din păcate, rolul meu în acest film a fost nesemnificativ, aşa că nu pot vorbi cu entuziasm despre asta.

Am fost însă impresionată de regizorul Nicolas Winding Refn, de modul lui estetic prin care stilizează un film. Este o plăcere de a-l urmări alături de întreaga lui echipă. A fost o experienţă utilă, dar aştept ca viitorul să-mi ofere mai mult de atât”, a mai adăugat fosta Miss World România 2010.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×