Lavinia Pîrva s-a apucat serios de slăbit. Ce mănâncă și ce program are în fiecare zi a săptămânii

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/04/2020, 14:46
Lavinia Pîrva s-a apucat serios de slăbit. Ce mănâncă și ce program are în fiecare zi a săptămânii
Lavinia Pîrva s-a apucat serios de slăbit. Ce mănâncă și ce program are în fiecare zi a săptămânii. Sursa foto: Instagram.com

Frumoasa cântăreață Lavinia Pîrva nu pierde timpul de când stă în izolare și s-a apucat serios de treabă în ceea ce privește lupta cu kilogramele în plus. Soția artistului Ștefan Bănică Jr. a început un regim strict pentru că-și dorește să revină la greutatea de dinainte de sarcină. În plus, vedeta și are și un termen limită.

Lavina Pîrva vrea să slăbească 4 kg până la ziua de naștere a fiului ei care are loc pe 13 mai

Lavinia Pîrva are tot ce-și dorește: carieră, o familie frumoasă și un băiețel care în curând va împlini un anișor, dar cu toate acestea vedeta este nemulțumită de greutatea pe care o are. Artista și-a propus ca până pe 13 mai când este ziua de naștere a lui Alexandru, băiețelul ei și al lui Ștefan Bănică Jr., să dea jos câteva kilograme.

Frumoasa brunetă și-a stabilit un program pe care-l urmează cu strictețe și le-a împărtășit fanilor de pe rețelele de socializare care este meniul pe care-l are în fiecare zi a săptămânii. Lavinia Pîrva și-a propus să dea jos 4 kilograme și asta într-un timp destul de scurt.

„Dragii mei, eu m-am apucat de sport. Voi încerca să mănânc mai puțin și mai sănătos. Mi-am propus ca, până pe data de 13 mai, ziua în care băiețelul meu va împlini un anișor, să dau jos cele 4 kg acumulate în această perioadă”, a scris cântăreața pe pagina sa de Instagram.

Ce mănâncă Lavinia Pîrva pentru a da jos kilogramele în plus

„Cine intră în joc??? Vă țin la curent cu programul meu!”, a mai scris vedeta pe rețeaua de socializare unde a postat și meniul pe care are în fiecare zi. Pe lângă mâncare soția lui Ștefan Bănică Jr. are și un program de mișcare și rezervă în fiecare zi 35 – 40 de minute pentru exerciții fizice.

„Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară.

Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar).

Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu. Așa arată programul meu pentru o săptămână”, a mai scris Lavinia Pîrva pe contul de Instagram.

„Pentru în această perioadă este important avem grijă de noi atât psihic, cât și fizic, împărtășesc cu voi unul dintre secretele mele: consum zilnic 3 căni de ceai pentru hidratare, detoxifiere și pentru a pierde kilogramele acumulate în această perioadă de izolare.

Un lucru foarte important pentru a vedea rezultatele este îl consumați conform recomandărilor, înainte de masă”, este o altă postare de-a artistei de pe rețeaua de socializare în care face reclamă unui brand de ceai care ajută la slăbit. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×