Lavinia Pîrva a topit kilogramele! Cum arată soţia lui Ştefan Bănică Jr la o lună după naştere. FOTO

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/06/2019, 10:43
Lavinia Pîrva a topit kilogramele! Cum arată soţia lui Ştefan Bănică Jr la o lună după naştere. FOTO GALERIE FOTO
Lavinia Pîrva a slăbit rapid după naştere

Cântăreața, Lavinia Pîrva a născut un băiețel în urmă cu o lună, iar în timpul sarcinii aceasta a luat foarte mult în greutate. Se pare că, soția lui Ștefan Bănică Junior a revenit într-un timp foarte scurt la formele dinaintea sarcinii. Vedeta și actorul Ștefan Bănică Jr. au devenit în data de 16 mai părinți pentru prima dată și sunt foarte fericiți că a apărut în viața lor, Alexandru.

Lavinia Pîrva a slăbit în timp record. Cum arată acum soția lui Ștefan Bănică Jr.

Cântăreața, Lavinia Pîrva și actorul Ștefan Bănică Jr. au devenit părinți pentru prima oară, în data de 16 mai. Vestea sosirii pe lume a băiețelului care a primit la naștere numele Alexandru, a fost dată chiar de soțul cântăreței, pe pagina personală de Facebook. ”Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”, a scris muzicianul.

Lavinia Pîrva nu a stat prea mult pe gânduri și a slăbit în timp record după ce în timpul sarcinii a acumulat ceva kilograme. Sarcina i-a adus ceva dureri de cap nu doar în privința greutății, cântăreței i s-au umflat gleznele și acest lucru i-a permis să poarte doar încălțăminte comodă și lejeră. Lavinia a renunțat la tocuri și a trecut la adidași. Vedeta a decis să revină pe scena muzicală și a lansat de curând un nou videoclip. Se pare că, videoclipul a fost filmat înainte de a naște, dar vedeta a ținut să publice o fotografie recentă dându-le peste nas răutăcioșilor care au spus că s-a îngrășat foarte mult în timpul sarcinii.

Cântăreața a postat la scurt timp după naștere o fotografie în care apare căruciorul bebelușului, chipul său fiind ascuns de ochii curioșilor. Frumoasa cântăreață a profit de vremea plăcută și a ieșit la plimbare, la aer curat. Fotografia surprinde doar piciorușele micuțului Alexandru Bănică.

Lavinia Pîrva a slăbit în timp record la doar o lună după naștere

Lavinia Pîrva a revenit pe scena muzicală la scurt timp după naștere

Cântăreața, Lavinia Pîrva nu a fost niciodată pudică când a fost vorba de videoclipurile sale. De data aceasta, în noul videoclip lansat la doar o lună după naștere și o pauză de un an, vedeta și-a ales ținuta în ton cu ritmurile melodiei. Astfel, videoclipul a fost inspirat de singurul dansator de flamenco din România, Lucas Molina. Solista a ales o ținută care i-a lăsat la vedere sânii.

Soția lui Ștefan Bănciă Jr. a adoptat un stil specific sud-american. Artista și-a desfășurat ținutele pe ritmuri latino. Nu au lipsit pălăriile, florile, evantaiele, dar și cerceii supradiemnsionați. Piesa a fost inspirată de vacanțele pe care Lavinia le-a petrecut în republica Dominicană.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×