Laurette, de urgență la spital. Ce a pățit frumoasa mulatră

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/04/2020, 10:27
Laurette, de urgență la spital. Ce a pățit frumoasa mulatră
Laurette, de urgență la spital. Ce a pățit frumoasa mulatră. Sursa foto: Instagram.com

Laurette a fost nevoită să se prezintă la urgență la spital după ce a avut parte de o experiență neplăcută. Frumoasa mulatră a povestit că a fost mușcată de mână de unul dintre câinii maidanezi pe care-i hrănește de ceva vreme, rana fiind una destul de serioasă.

Vedeta Laurette a fost mușcată de un câine maidanez. Cum s-a întâmplat

Laurette iubește animalele și nu doar pe cele de companie, ci se ocupă și de cele lăsate de izbeliște pe străzi. Același lucru l-a făcut și zilele trecute când a ieșit din casă pentru a hrăni câțiva câini maidanezi aflați în apropiere de locuința sa, însă a avut parte de o experiență neplăcută.

Frumoasa brunetă a fost prinsă într-o încăierare fiind mușcată de unul dintre câini de mână destul de grav. Vedeta a fost nevoită să se prezinte de urgență la spital pentru îngrijiri medicale și pentru a-și face vaccinul anti-rabic.

„Îmi plac animalele și, normal, mi-a fost milă de ele. Sunt câțiva câini pe unde stau eu, așa că am decis să îi hrănesc. Nu mi-am imaginat vreodată că aș putea păți așa ceva”, și-a început Laurette destăinuirea despre situația prin care a trecut marți, 28 aprilie, informează wowbiz.ro.

Vedeta, dezvăluiri despre experiența prin care a trecut

„Le-am dus o farfurie de mâncare. Erau doi căței care, nu ștu de ce, s-au încăierat. Iar eu am fost chiar la mijloc. Și, când un cățel a încercat să îl muște pe celălalt, mi-a capsat mie mâna.

Am văzut stele verzi de durere, mi s-au înmuiat picioarele, recunosc. Am mers, normal, imediat la spital, mi s-a făcut vaccinul anti-rabic…

Ce să fac? Acum mă simt mai bine, dar ieri m-am simțit chiar rău, nu a fost de joacă pentru mine. Rana nu e una foarte gravă, dar a fost foarte dureroasă, că mi-a prins un deget”, a mai povestit Laurette, potrivit sursei menționate anterior.

Bruneta este convinsă că a fost mușcată din greșeală de maidanez, fiind prinsă la mijloc în încăierare. Frumoasa vedetă a mai precizat că actele sale de caritate în privința câinilor fără stăpân nu se vor opri aici și va avea grijă să le ducă și mai departe de mâncare.

„Știu că maidanezul nu ar fi vrut să mă muște pe mine, dar s-a întâmplat. Oricum, voi avea grijă să le dau mâncare și de acum înainte”, a încheiat mulatra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×