Laura Stoica ar fi împlinit 51 ani. Poze de colecție cu regretata artistă

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
10/10/2018, 18:10
Laura Stoica ar fi împlinit 51 ani. Poze de colecție cu regretata artistă GALERIE FOTO
Laura Stoica ar fi împlinit 51 de ani. Artista este născută pe 10 octombrie, iar mama ei a transmis un mesaj dureros

Laura Stoica ar fi împlinit, pe 10 octombrie 2018, vârsta de 51 de ani. Destinul ei s-a curmat brusc, însă, într-un teribil accident de circulație, petrecut în urmă cu 12 ani, iar românii aveau să rămână atunci fără una dintre cele mai mari voci pe care le-a avut această țară. ”Un actor grăbit” a rămas în inimile oamenilor drept cea mai cunoscută piesă care le aduce aminte de artistă, fiind și alegerea colegilor ei de breaslă, atunci când vor să-i aducă un omagiu. Pe lângă aceasta, ”Focul”, ”Cartierul cântă rock”, ”Mai frumoasă”, ”Nicio stea” vin să ne vorbească mereu despre talentul nemărginit și pasiunea pentru public a Laurei Stoica.

Povestea de viață a Laurei Stoica a fost la fel de fulgerătoare ca melodiile pe care le cânta. De la o carieră frumoasă, dar care o ținea mereu pe drumuri și departe de planurile personale, la un final tragic, exact atunci când simțea că și-a găsit marea iubire și împlinirea pe acest pământ. Laura Stoica a crezut mult timp că nu poate avea copii și că acest lucru, alături de faptul că nu avea încă o familie, până la 38 de ani, erau, spunea ea, prețul pe care îl plătea pentru succesul ei muzical.

Aceasta este singura imagine cu Laura Stoica însărcinată; artista ar fi împlinit 51 de ani, iar copilul ei 12 ani... (COPYRIGHT 2009: PAUL BUCIUTA/ ARTISTA)
Aceasta este singura imagine cu Laura Stoica însărcinată; artista ar fi împlinit 51 de ani, iar copilul ei 12 ani… (COPYRIGHT 2009: PAUL BUCIUTA/ ARTISTA)

Laura Stoica ar fi împlinit 51 de ani, dacă nu se retrăgea prea devreme din scena vieții

Laura Stoica s-a stins pe 9 martie 2006, într-un accident ruier care a amuțit România… Era logodită cu Cristian Mărgescu (ex-Metrock) și aștepta un copil… Din păcate, destinul crunt nu a vrut ca artista să ajungă să cunoască fericirea deplină pe acest pământ. S-a stins alături de iubitul ei, care era volan, în timp ce se întorceau de la un concert. Pe șoseaua București-Urziceni, la ieșire din localitatea Sinești, timpul s-a oprit pentru Laura și iubitul ei… A plecat ca un ”actor grăbit” pe care chiar ea îl cânta și îl aclama de fiecare dată pe scenă, ca un imn.

A doua zi, presa a vuit despre trecerea la cele veșnice a Laurei Stoica și a iubitullui ei. S-a stabilit atunci că mașina lor a fost izbită frontal de o Dacia Papuc care a intrat pe contrasens. Atât Laura cât și Cristian Murgescu, dar și șoferul de numai 22 de ani care conducea autoutilitara au decedat pe loc. Tatăl tânărului, însă, a scăpat ca prin minune, cu doar câteva răni ușoare. Era singurul martor al acelei tragedii, care ne-a marcat pe toți pentru totdeauna.

Laura Stoica, un accident inexplicabil, un destin neîmplinit

Când au ajuns la fața locului, reporterii au rămas fără cuvinte. Totul era doar un morman de fiare… Au constatat în schimb repede că… drumul era drept! O curbă ușoară era semnalată ceva mai înainte de locul în care s-a produs tragedia. Autoutilitara era încărcată doar cu câțiva acumulatori de tractor. Drumul era uscat, iar alte condiții precare ale carosabilului nu au fost semnalate. Astăzi, la 12 ani de la tragedie, mama Laurei Stoica încă se mai roagă ca Dumnezeu să-i dea putere să meargă mai departe. A fost o lovitură cumplită pentru ea.

„Cei 12 ani fără Laura, au trecut așa pur și simplu. În permanență îmi aduc aminte de ea, realizez că nu mai e printre noi, regret, dar nu pot schimba nimic. Nu  pot să spun decât: Doamne, dă-mi puterea să merg mai departe, să fac ceea ce trebuie să fac eu. Să-mi îndeplinesc și eu destinul meu. Ea și l-a împlinit pe al ei. Asta a fost”, a fost mesajul transmis de mama Laurei Stoica prin intermediul unei televiziuni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×