Las fierbinţi, ediţie specială în Ajun! Cum arată Crăciunul perfect pentru Giani: „Să fie gratis”

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/12/2019, 16:14
Las fierbinţi, ediţie specială în Ajun! Cum arată Crăciunul perfect pentru Giani: „Să fie gratis”
PRO TV difuzează un episod special din Las fierbinți. În imagine: Giani, personajul interpretat de actorul Constanin Diță. Sursa foto: protv.ro

PRO TV difuzează un episod special din Las Fierbinți în seara de Ajun. Mâine, 24 decembrie, imediat după Știrile PRO TV, telespectatorii vor fi martorii celor mai noi aventuri ale personajelor din cel mai celebru sat de pe micile ecrane.

Las Fierbinți, episod special în seara de Ajun, la PRO TV

Personajele vor avea parte de câteva momente interesante, iar tragicomedia va fi garantată. Telespectatorii trebuie să își pregătească batistuțele, căci vor râde cu lacrimi!

Unul dintre cuplurile din Fierbinți va avea parte și de ceva… acțiune, iar celelalte personaje din acest serial își vor dezvălui noi laturi ale personalităților lor.

Constantin Diță și Mihai Mărgineanu au spus cum arată Crăciunul perfect pentru ei

Actorul Constantin Diță a povestit pentru protv.ro cum arată Crăciunul perfect pentru Giani, personajul căruia îi dă viață de atâtea sezoane.

„Un Crăciun fericit pentru Giani din punct de vedere al personajului ar fi un Crăciun în care are și el frigiderul plin. Nu știu dacă ține neapărat să fie cineva cu el, pentru că suferă de treaba asta… Poate o invitație la Bobiță”, a declarat Diță pentru sursa mai sus menționată.

„De obicei Crăciunul îl face cu Bobiță și îl face pe datorie… Un Crăciun gratuit din partea casei, asta ar fi un Crăciun fericit. Un Crăciun cu mâncare adevărată, tobă, cârnați”, a continuat Giani din Las fierbinți.

Pentru Mihai Mărgineanu, Crăciunul nu poate fi mai frumos decât cel petrecut la țară.

„La țară, Crăciunul că e romantic sau nu, trebuie să fie îmbrăcat în zăpadă, în casă să miroasă a foc de lemn și a mâncare bună. Să miroasă a scorțișoară și a lumină de la lumânări. Să curgă un cântec și fața mea să zâmbească”, susține Mărgineanu.

„Copiii și … liniște. După masă și descoperirea cadoului să înceapă bucuria de trăit cu prieteni și drag. Iar a doua zi, când te trezești să zică chiar și dracu’ îngrozit : ” – Aouleu, iar s-a trezit asta!”, a mai spus artistul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×