Lady Gaga este însărcinată? Cum a răspuns artista: ”Da, sunt cu LG6”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
13/03/2019, 16:27
Lady Gaga este însărcinată? Cum a răspuns artista: ”Da, sunt cu LG6”
Concertul caritabil "One World: Together At Home" va fi difuzat de cele mai importante televiziuni ale lumii

Lady Gaga a comentat zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată. Cunoscuta cântăreață care a făcut furori și în postura de actriță, filmul în care a jucat alături de Bradley Cooper, „A Star is Born”, bucurându-se de un real succes.

Este sau nu Lady Gaga însărcinată

Recent, au apărut tot mai multe zvonuri conform cărora Lady Gaga ar fi însărcinată. Referitor la acest subiect, cunoscuta actriță și cântăreață a reacționat pe pagina sa de Twitter. „Zvonuri că sunt însărcinată? Da, sunt însărcinată cu #LG6” , a scris Lady Gaga în glumă, făcând aluzie la viitorul său album de studio, îndelung așteptat de fani din întreaga lume.

Pe numele său real, Stefani Germanotta a cunsocut faima internațională odată cu lansarea albumului său de debut, „The Fame”, în 2008. A urmat un al doilea produs discografic, în 2011, numit „Born This Way”.

Artista lucrează la un nou album
Artista lucrează la un nou album

Lady Gaga pregătește un nou album

Anul trecut, a cunoscut celebritatea și în ipostaza de actriță, odată cu rolul său din „A Star Is Born” , film în care l-a avut ca partener pe Bradley Cooper. Cei doi s-au completat perfect, faniidin întreaga lume fiind de-a dreptul cuceriți de povestea emoționantă, dar și de chimia protagoniștilor.

Totodată, pelicula a avut parte de nu mai puțin de opt nominalizări la Premiile Oscar, cele mai importante distincții din industria cinematografică. În cele din urmă, „A Star I Born” a obținut premiul pentru cel mai bun cântec original. Este vorba despre „Swallow”, interpretat de Lady Gaga, în duet cu Bradley Cooper.

În noiembrie 2012, Lady Gaga a susținut un concert incediar în București. Celebra artistă a cântat în fața a peste 35.000 de oameni prezenți în Piața Constituției pentru a asculta live cele mai bune cântece ale sale. Toată lumea a fost atât de drăguță și de bună cu mine aici, în România. Voi vă distrați? Voi sunteți viața întregului meu univers. Aici vin mereu pentru inspirație, aici, in fața voastră, pe scenă, este inspirația mea” , a transmis Lady Gaga în timpul concertului, vizibil impresionată de căldura cu care a fost primită în țara noastră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×