Iubita lui Bradley Cooper, Irina Shayk, a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
27/02/2019, 15:31
Iubita lui Bradley Cooper, Irina Shayk, a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare GALERIE FOTO
Irina Shayk a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare, dupa zvonurile din ultima perioada

Gelozia, bat-o vina! Iubita lui Bradley Cooper, Irina Shayk, a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare! Frumoasa Irina Shayk a șters-o din lista de prieteni pe celebra cântăreașă chiar înainte de momentul de tandrețe avut de artistă și actor în timpul interpretării melodiei „Shallow”, pe scena Premiilor Oscar 2019!

Acțiunea lui Irina Shayk întărește astfel zvonurile care spun că între actor și cântăreață s-ar fi înfiripat o idilă, în timpul filmărilor la pelicula Shallow.

 Irina Shayk a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare

Lady Gaga și Bradley Cooper au făcut senzație pe scenă interpretând melodia câștigătoare de Oscar, „Shallow’. Spre finalul piesei, actorul i s-a alăturat artistei la pian, iar cei doi s-au privit îndelung în ochi rezemându-se unul de altul.

 Irina Shayk a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare
Irina Shayk a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare

După prestația de la Oscar, mii de internauți au comentat că între Lady Gaga și Bradley Cooper ar exista mai mult decât o prietenie, vorbind despre chimia incredibilă dintre cei doi.

The Sun notează că modelul cu care Bradley Cooper are o relație de patru ani a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare înainte de Gala Premiilor Oscar care a avut loc duminică.

O sursă a declarat pentru tabloidul britanic că Irina Shayk ar fi șters-o pe Lady Gaga din lista de prieteni nu pentru că ar fi geloasă pe ea, ci pentru că s-a săturat de poveștile care au apărut despre iubitul ei și artistă.

„Poveștile despre Irina care s-a săturat de Gaga au ceva adevărat. Nu se poate spune că o urăște pe Gaga sau că ar fi geloasă pe ea, dar s-a săturat de poveștile despre relația ei apropiată cu Bradley. Nici ea nu-i străină de zvonurile că ar avea o aventură – a fost iubita lui Cristiano Ronaldo, la urma urmei, dar a fost o campanie publicitară și ea ar vrea ca asta să se termine. Ea se bucură că filmul a avut succes și chiar și-a dorit să vină la ceremonia Oscarurilor”, a spus sursa de The Sun.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×