Globurile de Aur 2019: Lista câștigătorilor! Lady Gaga a pierdut marele premiu

Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/01/2019, 10:00
Globurile de Aur 2019: Lista câștigătorilor! Lady Gaga a pierdut marele premiu
Care au fost câștigătorii Globurilor de Aur dinn 2019?

Vedetele de la Hollywood au stat cu sufletul la gură pentru Globurile de Aur din 2019! În noaptea de duminică, 6 ianuarie, spre luni, 7 ianuarie, s-a ținut prima premiere a anului. Aceasta a fost ediția cu numărul 76 a galelor așteptate, Globurile de Aur 2019 și a fost prezentată de Sandra Oh şi Andy Samberg. Premiile se acordă an de an încă din 1994 și recompensează cele mai bune producții de film sau televiziune, dar și cele mai bune interpretări, fiind grupate în câte 25 de categorii.

De asemenea, anul 2019 a avut și o premieră în istoria galelor Glorurile de Aur 2019. Ediția cu numărul 76 a adus primul premiu distribuit unei personalități din industria televiziunii. Trofeul a mers actrițeu americane Carol Burnett. ‘Ni s-a oferit un dar: o pânză pe care noi trebuie să o pictăm cu talentul nostru – una care poate să-i facă pe oameni să râdă sau să plângă sau poate ambele’, a declarat aceasta.

Globurile de Aur 2019. Cine au fost câștigătorii?

Noaptea de duminică spre luni a surprins gala Globurilor de Aur 2019. Din păcate, filmul ’A Star Is Born”, care părea a fi câștigător de departe, nu a obținut premiul mult dorit. Astfel că artiste Lady Gaga i-a scăpat printre degete. Premiile de anul acesta au mers către: ‘Green Book’, ‘Bohemian Rhapsody’, în ceea ce privește producția de film. La categoria pentreu televiziune, ‘The Americans’, produs de FX a fost cel care a fost fruntaș, impunându-se la categoria celui mai bun serial de comedie. 

Lady Gaga la premiile Globurilor de AUr 2019
Lady Gaga la premiile Globurilor de AUr 2019

‘Dacă am noroc, voi fi asociat cu The Dude pentru tot restul vieţii mele. Mă simt foarte onorat că am făcut parte din acel film. Suntem în viaţă. Putem cu adevărat să facem lucruri care să conteze. Putem să întoarcem această navă în direcţia spre care vrem să ne îndreptăm. Către iubire. Să creăm o planetă sănătoasă pentru noi toţi’, a declarat Jeff Bridges, primind premiul pentru un rol secundar.

Globurile de aur
Globurile de aur
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×