Lady Gaga a dezvăluit de ce boală suferă. Cântăreața susține că nu o crede nimeni

Daniel Scripcaru    Theo Sutiu   
în Stiri mondene
17/02/2020, 14:36
Lady Gaga a dezvăluit de ce boală suferă. Cântăreața susține că nu o crede nimeni
Lady Gaga a dezvăluit de ce boală suferă

Lady Gaga a dezvăluit de ce boală suferă, însă nimeni nu pare să o creadă pe artistă și mulți sunt de părere că această boală este una închipuită. Cu toate acestea, fibromiagia se pare că nu are niciun tratament, iar suferinzii suportă dureri cronice.

Lady Gaga a dezvăluit de ce boală suferă

Pe numele ei real Stefani Joanne Angelina Germanotta, Lady Gaga are lumea la picioare, milioane de fani, și cu siguranță nu duce grija zilei de mâine, însă toate acestea nu mai au niciun farmec atunci când ești bolnav, iar artista spune că suferă de o boală incurabilă.

Chiar dacă mulți spun că această suferință este una mai mult imaginară, artista și-a anulat nu mai puțin de 20 de concerte din cauza stărilor de rău pe care le avea din pricina perfidei afecțiuni medicale.

Mulți spun că această boală nici nu există

”Mă enervează oamenii care nu cred că fibromialgia este reală. Pentru mine și cred că și pentru alte persoane, este un ciclon de anxietate, depresie, traumă și panică, toate îmi suprasolicită sistemul nervos și apoi rezultatul este durerea. Oamenii trebuie să fie mai înțelegători. Durerea cronică nu este o joacă. În fiecare zi te trezești și nu știi ce vei simți”, a declarat Lady Gaga, în legătura cu afecțiunea de care suferă.

Lady Gaga se va înrola în lupta pentru conștientizarea acestei boli. „Vreau să ajut la creșterea gradului de conștientizare și la conectarea celor care o au. Putem toți să împărtășim ceea ce ne ajută/doare”.

încă nu s-a stabilit cauza exactă a fibromialgiei, însă un factor de risc pentru boală ar putea fi tulburarea de stres post-traumatic. Fibromialgia este, de fapt, o durere în mușchi, care poate genera o serie de simptome precum: oboseală, durere, epuizare, hiperestezie, dificultăți cognitive, migrene, tulburări articulare, tulburări digestive, dureri toracice, tulburări de vedere, probleme dermatologice, insomnii, amorțeli și frunicături, scrie csid.ro.

Cele mai afectate de această boală sunt reprezentantele sexului frumos și circa 2-8% din populație ar putea să sufere și nici măcar să nu știe. Această afecțiune poate duce si la depresie, stări de anxietate și atacuri de panică, notează tabu.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×