Lacrimi la Românii au talent! Roberta Porumboiu, o fată de 9 ani, i-a emoționat pe toți cu vocea ei – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/05/2020, 20:59
Lacrimi la Românii au talent! Roberta Porumboiu, o fată de 9 ani, i-a emoționat pe toți cu vocea ei – Video
Roberta Porumboiu a plâns la Românii au talent, după ce a văzut sala în picioare. Sursa foto: captură PRO TV

Lacrimi de bucurie la Românii au talent! Roberta Porumboiu, o fată de doar 9 ani din Buzău, i-a lăsat cu gura căscată pe jurați cu felul în care a cântat.

Lacrimi la Românii au talent: Roberta, o fată de 9 ani, a plâns la finalul momentului

Tânăra, a cărei voce poate fi confundată ușor cu cea a unei mari artiste, a primit patru de „Da”, uimid jurații cu maniera profesionistă în care s-a prezentat pe scenă.

Fata susține că îi place foarte mult muzica și a spus în culise că este singurul ei medicament cu care învinge fobia de întuneric. Cântă de la 3 ani și jumătate și își dorește să facă o carieră din asta.

Este o mare fană a Andrei și visează încă de acum la miile de oameni de la spectacolele sale viitoare care să aprecieze rezultatul muncii, căci Roberta este hotărâtă să meargă pe acest drum în viață, iar primul pas l-a făcut la PRO TV, în show-ul Românii au talent.

„Ești extrem de matură în exprimarea artistică pentru vârsta ta”

Vocea ei puternică și felul în care a stăpânit cele trei minute de cântat au primit aprecieri nu doar din partea juraților, ci și din partea sălii, care s-a ridicat în picioare la final.

Văzând ce emoții a putut provoca, Roberta a izbucnit în plâns, iar lacrimile ei de bucurie au curs până a ieșit de pe scenă, după ce a aflat că s-a calificat în etapa următoare.

Andi Moisescu: „Se descătușească emoția. Noi suntem din ce în ce mai uimiți de ceea ce se întâmplă în această emisiune. Cânți cum ar cânta un copil care are 19 ani. Sunt uimit. Dacă tu la 9 ani ai cântat așa, ce o să cânți la 19 ani. Ești foarte drăguță, talentată, extrem de matură în exprimarea artistică pentru vârsta ta”.

Și Florin Călinescu a comentat momentul Robertei: „Mă interesează ce ai făcut de la 0 la 3 ani și jumătate, dacă tu cânți de la 3 ani. E un mister cum se poate cânta la vârsta asta, dar dacă ești talentată totul devine foarte simplu”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×