Lacrimi la Bravo, ai stil. O concurentă, aproape să leşine! Cine s-a salvat de la eliminare

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri mondene
05/05/2019, 10:27
Lacrimi la Bravo, ai stil. O concurentă, aproape să leşine! Cine s-a salvat de la eliminare GALERIE FOTO
Surprize si lacrimi cand a venit vorba de eliminare la emisiunea Bravo ai stil din 4 mai

Fanii emisiunii Bravo, ai stil! au avut ce vedea și în ediția din data de 4 mai! Concurentele au făcut spectacol la scenă deschisă, au fost etalate ținute care mai de care mai inspirate, iar spectacolul a fost unul demn de Hollywood, dar și de Bollywood!

Surprize și lacrimi la eliminarea Bravo, ai stil, ediția din 4 mai

Gala a început în forță, cu prezentarea Corinei, care a venit cu un spectacol marca Hollywood, pe muzica celebrei Madonna. Voia bună a fost apoi ruptă în bucățele de acuzațiile pe care le-a adus Corina colegelor sale, pe care le-a acuzat că sunt fătarnice. Remarcile Corinei stârnesc reacții acide în platoul emisiunii, însă Cătălin Botezatu a spus despre Corina că este potențială câștigătoare a emisiunii „Bravo, ai stil!”. A primit câe o notă de 4 dela fiecare jurat!

A doua concurentă care a urcat pe scenă a fost Cristina. A ales Bollywood, însă show-ul nu a fost pe placul Ralucăi Bădulescu, care a apăsat Butonul roșu. Decizia juratei nu a fost pe placul lui Cătălin Botezatu, care i-a reproșat că s-a precipitat când a întrerupt momentul. În schimb, ținuta Cristinei a fost aspru taxată de jurați.

Eliminare Bravo ai stil 4 mai
Cristina a terminat gala Bravo, aistil in lacrimi, dupace a fost salvata de la eliminare

„Nu pot să văd o asemenea blasfemie”

A urmat Elena, care a oferit un show pe ritmuri hollywoodiene. Pentru prima dată, Raluca Bădulescu se întoarce cu spatele, din cauza show-ului foarte slab. „Nu pot să văd o asemenea blasfemie”, a spus jurata, făcând referire la spectacolul Elenei, pe muzica formației Queen. Cătălin Botezatu este singurul căruia îi place vestimentația Elenei și îi acordă nota 5, însă ceilalți doi jurați îi dau nota 2.

A urcat apoi pe scenă Irina. A avut de pus în scenă tema Bollywood, care i-a ieșit de minune. Jurații au felicitat-o: „Ăsta da spectacol”, a spus Maurice Munteanu. Explozia de culoare și bijuteriile excentrice au scos ținuta Irinei din obișnuit. botezatu i-a acordat însă nota 1, iar ceilalți doi jurați i-au acordat nota 4.

A șasea concurentă a fost Alina, care și-a făcut intrarea pe melodia A.R. Rahman, The Pussycat Dolls – Jai Ho (You Are My Destiny) ft. Nicole Scherzinger, însă Maurice a apăsat Butonul roșu. Singurul lucru care a fost pe gustul juratului a fost…peruca.

Jurații au propus-o pentru eliminare pe Cristina, dar și Nadia are aceeași soartă. Cele două au reușit însă să se salveze de la emininare, iar sfârșitul galei a prins-o pe Cristina în lacrimi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×