La 6 luni de la moartea lui Mihai Constantinescu, fosta soție face un anunț trist. Parastasul, posibil anulat

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/04/2020, 13:50
La 6 luni de la moartea lui Mihai Constantinescu, fosta soție face un anunț trist. Parastasul, posibil anulat
Au trecut deja 6 luni de la moartea lui Mihai Constantinescu. Sursa foto: captură Youtube Forza Zu

Au trecut 6 luni de la moartea lui Mihai Constantinescu, iar fosta soție este tristă căci nu știe dacă va mai putea organiza parastasul din cauza restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

6 luni de la moartea lui Mihai Constantinescu. Fosta soție se destăinuie

Mihaela, care ține legătura în permanență cu ultima soție a regretatului artist, Simona Secrier, spune că este foarte trist fără el și că sărbătorile pascale au fost extrem de apăsătoare pentru toți cei care l-au iubit și l-au cunoscut.

Mihaela a declarat că l-a visat de mai multe ori și că nopțile pentru ea au fost un calvar în lunile care au trecut de la moartea muzicianului, pentru că nu poate accepta nici astăzi că nu mai e.

„A trecut destul de greu această perioadă, de când nu mai este Mihai. Nu pot să cred că el nu mai există. Am plâns foarte mult Sărbătorile acestea. Este cumplit fără Mihai. E greu, trist”, a declarat Mihaela pentru ziarul Click.

Parastasul, pus sub semnul întrebării

„L-am visat de mai multe ori, vorbeam cu el însă nu ca și cum nu ar mai fi fost lângă noi. L-am visat de cinci ori. Toate visele au fost frumoase. Vorbeam despre viață, despre faptul că el a plecat. Îl simt foarte prezent”, a mai spus fosta nevastă a lui Mihai Constantinescu.

„Având în vedere restricțiile impuse de autorități, nu știu în ce măsură vom mai putea face acest lucru, la cimitir. Eu mai duc pomană la un cămin de bătrâni, care se află în incinta Bisericii Precupeții Vechi, de pe Strada Toamnei”, a completat femeia.

„De ani de zile, atât pentru tatăl cât și bunicii mei, am făcut acolo pomenirile și, totodată, și pentru Mihai. Se întâmplă să nu fac acest lucru numai la o lună, la șase, cum este tradiția, ci de fiecare dată când simt nevoia, iar cel mai recent s-a întâmplat chiar după Paște”, a mai spus aceasta.

Mihai Constantinescu s-a stins din viață pe 29 octombrie 2019 din cauza mai multor complicații cauzate de bolile cardiovasculare pe care le avea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×