Klaus Iohannis, suspendat la toamnă! ”Doar printr-o minune” poate scăpa, amenință Dragnea!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
12/07/2018, 11:42
Klaus Iohannis, suspendat la toamnă! ”Doar printr-o minune” poate scăpa, amenință Dragnea!
Presedintele Klaus Iohannis va fi suspendat la toamna, ameninta Liviu Dragnea!

Doar o minune îl mai poate salva pe Klaus Iohannis de suspendare! Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că șeful statului a încălcat, în mod repetat, Constituția și legile țării, ca atare suspendarea se va face ”100%”, cel mai probabil în toamnă.

În primul rând, Liviu Dragnea susține că președintele Klaus Iohannis incită la proteste și la răsturnarea ordinii constituționale, blochează activitatea Parlamentului și amenință Guvernul și judecătorii CCR.

Citește și Klaus Iohannis, prima reacție după revocarea lui Kovesi! ”Revocarea nu mi-a schimbat părerea personală despre Kovesi” 

Citește și Klaus Iohannis dă șah Parlamentului! Atacă la CCR modificările la Codul penal  

Președintele României, Klaus Iohannis, suspendat din funcție, la toamnă

„Președintele blochează constant activitatea Parlamentului, prin contestare, retrimitere a unor legi care trebuiau să intre în vigoare, amenință Guvernul, premierul, participă la proteste, incită la răsturnarea ordinii constituționale, trimite consilieri prezidențiali să amenințe, să inducă teamă unui judecător CCR. Un șir lung de încălcări ale Constituției care se pot pune în dreptul președintelui Iohannis. Se va ajunge la suspendarea președintelui României „100%”. Doar printr-o minune, nu”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×