Klaus Iohannis și Carmen Iohannis, surprinși la plimbare în Iași FOTO

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
05/10/2019, 12:59
Klaus Iohannis și Carmen Iohannis, surprinși la plimbare în Iași FOTO
Cum a fost surprinsă Carmen Iohannis în Iași foto: Facebook

Președintele Klaus Iohannis a sosit la Iași, unde a ținut un discurs în fața liberalilor din Moldova. Șeful statului a venit în municipiu însoțit de soția sa, Carmen Iohannis, iar cei doi au făcut și o plimbare pe străzi, unde au fost surprinși de un membru al PNL, care a făcut și o poză cu ei.

Cum a fost îmbrăcată soția lui Klaus Iohannis

Soția președintelui a purtat un palton bej, iar șeful statului a purtat un palton de culoare neagră la plimbarea nocturnă. Imaginile cu cuplul prezidențial au fost postate pe contul de Facebook a lui Etienne Ignat, prim-vicepreședinte al PNL Iași, unde au adunat sute de reacții.

Klaus Iohannis a luat parte sâmbătă la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Est în Iași, unde a vorbit în fața a circa 1600 de membri ai PNL și simpatizanți ai libearilor din Moldova. Președintele a lansat mai multe atacuri la adresa PSD și a guvernării Dăncilă și a spus că săptămâna viitoare vom avea un alt guvern. El s-a referit și la accidentul de la Ialomița, soldat cu moartea a 10 persoane, precizând că lipsa infrastructurii ucide și dând vina pe PSD pentru că nu s-a ocupat de infrastructura rutieră.

Președintele Klaus Iohannis propune construirea autostrăzii Moldova

„Corupția ucide. Această nepăsare criminală a pesediștilor costă vieți de români. Avem nevoie de această infrastructură, ideea  cu autostrada nu este doar o ambiție politică sau un moft”, a mai spus președintele Iohannis, care a promis și că Autostrada Moldovei se va face dacă România va scăpa de guvernarea PSD-istă.

Printre cei care vorbesc la eveniment se numără șeful statului, președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședinții PNL Raluca Turcan, Rareș Bogdan și Iulian Dumitrescu, președintele Ligii Aleșilor Locali PNL și președinte PNL Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreședintele PNL Ioan Bălan și președintele PNL Iași, Costel Alexe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×