Klaus Iohannis, fotografie surpriză! Șeful statului și strategul care a dus PSD la 45% s-au pozat în Israel

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
02/02/2020, 09:17
Klaus Iohannis, fotografie surpriză! Șeful statului și strategul care a dus PSD la 45% s-au pozat în Israel GALERIE FOTO
Fotografia în care apare Klaus Iohannis alături de strategul israelian. Sursa foto - facebook

Klaus Iohannis apare într-o fotografie surpriză! De curând, consultantul politic israelian Moshe Klughaft a publicat pe pagina sa de Facebook o poză în se află alături de președintele României.

Klaus Iohannis, fotografie surpriză!

Vă readucem aminte că șeful statului a efectuat o vizită în Israel în 21-23 ianuarie și, cel mai probabil, atunci a fost făcută și fotografia.

O echipă de consultanţi israelieni din care a făcut parte Moshe Klughaft a ajutat PSD-ul să câştige alegerile parlamentare din 2016 la un scor istoric. Atunci social democrații și-au zdrobit adversarii.

Șeful statului și strategul care a dus PSD la 45% s-au pozat în Israel

Experţii din Israel au sfătuit PSD-ul să aibă un mesaj „patriotic”, potrivit publicaţiei israeliene „Jerusalem Post”. De altfel, sloganul pe care social democrații l-au avut pe timpul campaniei a fost „Îndrăznește să crezi în România”.

Mai mult de atât, aceștia aveau să convingă tineri să se filmeze și să trimită înregistrări în care spun că ei cred în țara noastră.

Unul dintre clipuri i-a avut ca protagoniști pe tineri care spuneau că ei cred în România în timp ce se supuneau unui test cu detectorul de minciuni, mai arată Jerusalem Post.

De altfel, Moshe Klughaft, precizează sursa citată, este cunoscut pentru succesul său ca strateg-șef al partidului Bayit Yehudi (Căminul Evreiesc, partid al evreilor ultraortodocși).

Totuși, acesta a lucrat și la un protest al rezerviștilor, după al doilea război cu Libanul, din 2006, care a ajutat la revenirea dreptei la putere în Israel.

Deocamdată, de la Administrația Prezidențială, nu a apărut nicio reacție legată de fotografia în care apare șeful statului, Klaus Iohannis.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×