Klaus Iohannis, despre bugetul pe 2019! Atac violent la PSD: „Sesizez CCR”

în Stiri de ultima ora
22/02/2019, 12:33
Klaus Iohannis, despre bugetul pe 2019! Atac violent la PSD: „Sesizez CCR” GALERIE FOTO
iohannis, atac la PSD

Klaus Iohannis a anunțat vineri că va sesiza Curtea Constituțională a României cu privire la proiectul de buget pe anul 2019. De asemenea, acesta a criticat PSD: ”Pentru spitale regionale nu au bani, dar pentru ei au. „PSD și-a tras bani de 20 de ori mai mult decât anul trecut, pentru asta au bani”, a declarat Iohannis.

Spitalele, educația, economia, infrastructura sunt doar câteva puncte pe care șeful statului le-a enumerat ca fiind nevralgice și pe care Guvernul ar trebui să le ia în serios. ”În spitale, probleme peste probleme, educația este subfinanțată, economia României este bulversată mai ales după ordonanța 114, dată în mare taină la sfârșitul anului trecut, de autostrăzi nici nu poate fi vorba. Despre justiție, păi întreaga guvernare pesedistă a fost un asalt asupra justiției și a statutului de drept din România, cu obiectivul clar de a pune mâna pe justiție, de a politiza justiția ca ei să-și rezolve dosarele penale”.

Klaus Iohannis: ”PSD este incompetent și incapabil să conducă România”

Tot Klaus Iohannis a  ținut să precizeze: ”De fapt, PSD-ul nici nu guvernează pentru români și pentru România, PSD guvernează pentru Dragnea. PSD este incompetent și incapabil să conducă România. Bugetul rușinii naționale, asta este bugetul propus pentru 2019. Este un buget nerealist, supraveluat și întârizat. Cu acest buget, PSD încearcă să acorere nereușitele multiple din timpul guvernării de până acum. Ei l-au numit bugetul investițiilor și asta este prima mare minciună din buget. Toată lumea s-a întreabat de ce a întârziat PSD-ul bugetul trei luni de zile. Vă spun eu. Ei nu vor să se realizeze investiții pentru că nu au bani, de aceea au întârziat bugetul cu 3 luni”

Klaus Iohannis, atac la PSD

Bugetul rușinii naționale  pe 2019 va fi sesizat la CCR, dar și legea de aprobare a plafoanelor.”Voi sesiza astăzi CCR pe bugetul 2019, bugetul rușinii naționale.Aceeași soartă de sesizare a CCR o va avea și legea de aprobare a plafoanelor, pe care tot astăzi o voi trimite spre analiză Curții Constituționale”, a adăugat președintele României.

Klaus Iohannis,a susținut astăzi ora 11:30, o declarație de presă, la Palatul Cotroceni.  Răzvan Cuc și Daniel Suciu au depus jurămintele de miniștri la ora 10:30, la mai puțin de 24 de ore de la anunțul președintelui că îi numește în funcția de ministru al Transporturilor, respectiv al Dezvoltării.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×