Klaus Iohannis, cotă infimă pentru un nou mandat la Cotroceni! Dan Barna i-a luat fața Vioricăi Dăncilă în viziunea caselor de pariuri

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 14:49
Klaus Iohannis, cotă infimă pentru un nou mandat la Cotroceni! Dan Barna i-a luat fața Vioricăi Dăncilă în viziunea caselor de pariuri GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă nu prinde turul 2 în viziunea caselor de pariuri. Sursa foto - facebook

Klaus Iohannis are o cotă infimă pentru a câștiga un nou mandat la Palatul Cotroceni! Actualul președinte aproape că nu are adversar și pare că luptă de unul singur. Susținut puternic de liberali, omul care a dat lovitura scrutinul trecut și l-a învins pe Victor Ponta, marele favorit, e pe cai mari cu puțin timp înaintea alegerilor prezidențiale din noiembrie. Astfel, un leu investit pe Iohannis îți poate aduce înapoi numai 15 bani dacă acesta devine președinte.

Klaus Iohannis, cotă infimă pentru un nou mandat la Cotroceni!

Practic, nimic, o cotă de care pariorii experimentați, de obicei se feresc. Lucrurile s-au schimbat însă mult de tot în ceea ce-l privește pe adversarul lui Iohannis din turul 2. Dacă bătălia s-a dat pentru o bună perioadă între Viorica Dăncilă și Mircea Diaconu, în ultimul timp a venit lansat în cursă Dan Barna. Deși campania lui a fost zdruncinată serios de dezvăluirile jurnaliștilor de la Rise Project, Barna nu s-a clătinat.

A mers să stea de vorbă cu oamenii și pare că a câștigat capital de imagine suficient pentru turul al doilea. Cel puțin așa consideră casele de pariuri care l-au cotat cu a doua șansă să devină președinte. Barna are o cotă de 6.00 oferită de bookmakeri, ceea ce înseamnă că pentru un milion pariat pe numele lui, poți să primești 6 înapoi. Evident, cu o condiție, și anume ca acesta să câștige alegerile.

Dan Barna i-a luat fața Vioricăi Dăncilă în viziunea caselor de pariuri

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă este de departe marea perdantă în viziunea caselor de pariuri. Considerată de mulți specialiști drept o protagonistă a alegerilor și cea care va intra în al doilea tur, lui Dăncilă i s-a oferit mai degrabă un rol decorativ. Aceasta are a treia șansă să devină șeful statului. A  primit o cotă de 8.00, una care te poate umple de bani. Practic cine vrea să riște și pariază 10 milioane pe șefa Executivului câștigă 80 de milioane.

Mircea Diaconu are o cotă de 20.00, după care lucrurile se complică. Theodor Paleologu are o cotă de 100, apoi Kelemen Hunor, 200. Urmează ultimii 3 candidați, toți cu o cotă de 500, Alexandru Cumpănașu, Viorel Cataramă și Ramona Bruysneels.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×