Klaus Iohannis, acuzat de turişti că le-ar fi stricat weekendul, la munte. Ce s-a întâmplat la Păltiniş

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/01/2019, 11:11
Klaus Iohannis, acuzat de turişti că le-ar fi stricat weekendul, la munte. Ce s-a întâmplat la Păltiniş
Escapadele lui Klaus Iohannis la multe au stârnit nemulțumiri

Escapadele lui Klaus Iohannis la multe au stârnit nemulțumiri, căci acesta a fost acuzat de turiști că le-ar fi stricat weekendul. Liderul statului a fost din nou la Păltiniș, la pârtie, să schieze. Neplăcerea oamenilor a constat în faptul că turiștii , confom Antena 3, s-au plâns că nu au mai putut ajunge la pensiuni, dat fiind faptul că SPP-iști și jandarmii au blocat cu mult timp drumul înaintea venirii lui Iohannis.

Astfel, atât proprietarii pensiunilor, cât și turiștii cazați din zonă nu au mai fost lăsați să intre cu automobilele în perimetrul unde trebuia să ajungă președintele. Așadar, parcarea unei pensiuni a fost complet blocată, o dată cu el și întregul drum, până la 16:00, momentul plecării lui Iohannis. De altfel, este a patra săptămână când Klaus Iohannis vine la schi la Păltiniș.

Klaus Iohannis a fost acuzat de turiști că le-ar fi stricat weekendul, la munte

Ducându-ne spre gândurile sale de la începutul mandatului, liderul statului vorbea despre o țară puternică, însă care mai are de învățat despre democrație. „În termeni concreți viziunea mea este aceea a unei țări puternice și prospere, în care toată lumea își face treaba, unde proiectele sunt duse până la capăt, unde legile sunt aceleași pentru toată lumea, unde politicienii și instituțiile au rolul de a lucra pentru oameni.

Klaus Iohannis, acuzat de turişti că le-ar fi stricat weekendul, la munte. Ce s-a întâmplat la Păltiniş
Liderul statului a fost din nou la Păltiniș, la pârtie, să schieze

Împreună putem construi România pe care ne-o dorim. În campanie am vorbit despre 11 puncte care necesită consens politic și social. Printre ele, viziunea mea despre sistemul public de sănătate, educație, pensii și economie”, a spus, în 2014, Iohannis.

Klaus Iohannis a blocat tot drumul

„Cred că președintele joacă un rol central în garantarea independenței justiției, și asta include continuarea luptei împotriva corupției. Aceste chestiuni sunt importante pentru democrația din România și trebuie înteleasă atât de guvern cât și de partidele politice.

Klaus Iohannis, acuzat de turişti că le-ar fi stricat weekendul, la munte. Ce s-a întâmplat la Păltiniş
Atât proprietarii pensiunilor, cât și turiștii cazați din zonă nu au mai fost lăsați să intre cu automobilele în perimetrul unde trebuia să ajungă președintele

Indiferent de cine deține majoritatea la un moment dat, aceste lucruri necesită consens politic nu doar la nivel declarativ. În primul discurs de după alegeri am cerut partidelor politice să demonstreze, prin decizii concrete, că au înteles votul din 16 noiembrie. Asta înseamnă revocarea legii privind amnistia și grațierea și acordul pentru ca justiția să își continue cursul în privința membrilor Parlamentului. Acest lucru s-a întâmplat în doar două zile de la alegeri, ceea ce înseamnă că schimbarea e posibilă”, a adăugat președintele României.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×