Klaus Iohannis a promulgat LEGEA. În ce situații șoferii pot rămâne fără permis

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/01/2019, 20:03
Klaus Iohannis a promulgat LEGEA. În ce situații șoferii pot rămâne fără permis
Șoferii pot rămâne imediat fără permis, din cauza noii legi promulgate de președintele României

Mare Atenție, căci șoferii pot rămâne imediat fără permis, din cauza noii legi promulgate de Klaus Iohannis. Liderul de stat a anunțat, joi, modificarea ordonanței de urgență 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, prin care este introdus un nou caz de retragere a permisului de conducere.

”Decretul semnat de șeful statului vizează Legea privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 9/2009 pentru completarea art. 103 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Klaus Iohannis a promulgat legea! S-a introdus un nou caz de retragere a permisului de conducere

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în sensul introducerii unui nou caz de retragere a permisului de conducere, respectiv situația în care autoritatea emitentă a sesizat instanța de judecată în vederea anulării permisului de conducere obținut cu încălcarea normelor legale. Inițiativa a fost adoptată, pe 12 decembrie 2018, de Camera Deputaților, în calitate de for decizional.

Klaus Iohannis a promulgat LEGEA. În ce situații șoferii pot rămâne fără permis
Liderul de stat a anunțat, joi, modificarea ordonanței de urgență 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, prin care este introdus un nou caz de trtragere a permisului de conducere

De asemenea, Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 47/2018 privind stabilirea unor măsuri de urgentare a absorbției fondurilor europene. Scopul proiectului este dotarea unităţilor administrativ teritoriale cu mijloace de transport care folosesc orice tip de combustibil alternativ.

Ordonanța stabilește cadrul instituțional pentru participarea Ministerului Dezvoltării Regionale la pregătirea și implementarea unor proiecte, în parteneriat, ce au ca obiect dotarea unităților administrativ-teritoriale cu mijloace de transport: „a) tramvaie, troleibuze, autobuze electrice sau care folosesc orice tip de combustibil alternativ, inclusiv puncte de reîncărcare şi alte echipamente, utilizate pentru prestarea serviciului de transport public local; b) autobuze școlare de tip Euro 6, utilizate pentru transportul elevilor din învățământul preuniversitar de stat”, potrivit legii promulgate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×