Kim Kardashian îi deranjează pe japonezi! Gestul care l-a nemulțumit pe primarul din Kyoto

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/07/2019, 16:45
Kim Kardashian îi deranjează pe japonezi! Gestul care l-a nemulțumit pe primarul din Kyoto GALERIE FOTO
Primarul din Kyoto i-a cerut să schimbe numele colecției de lenjerie intimă Kimono Sursa foto: Instagram
Primarul fostei capitale imperiale a Japoniei i-a scris o scrisoare lui Kim Kardashian în care i-a cerut imperios să renunțe la ideea de a-și numi colecția de lenjerie intimă ”Kimono”. Așadar, primarul din Kyoto Daisaku Kadowaka i-a cerut să se gândească la un alt nume pentru că chimonoul este o haină tradițională cu o istorie bogată.

Kim Kardashian a ales pentru colegia de lenjerie intimă un nume controversat

Starleta americană de reality – show Kim Kardashian și-a lansat săptămâna trecută noua sa gamă de lenjerie intimă. Colecția de lenjerie intimă modelatoare poartă numele ”KinOhNo” și acest lucru a dus la o dezbatere furtunoasă pe rețelele de socializare. Kim Kardashian a fost acuzată de aproprire culturală.
Primarul din Kyoto Daisaku Kadowaka i-a scris o scrisoare lui Kim în care i-a cerut să își reconsidere alegerea făcută în privința numelui ”Kimono” ales pentru colecția sa de lenjerie intimă. Vă cer să vă reconsiderați decizia de a utiliza numele Kimono pentru brandul dumneavoastră.”, a scris oficialul nipon în scrisoarea redactată în limba engleză. „Kimonoul este o haină tradițională, modelată de bogăția istoriei noastre și a naturii noastre.”, a continuat primarul din Kyoto.

„Suntem îngrijorați de difuzarea unei înțelegeri eronate a ceea ce este chimonoul din cauza puterii de influență pe care o deține doamna Kardashian”, a explicat Mai Sakai cel care coordonează departamentul de arte tradiționale din cadrul Primăriei din Kyoto.

Kim Kardashian West și-a lansat sătpămâna trecută colecția de lenjerie intimă
Primarul din Kyoto i-a cerut să schimbe numele colecției de lenjerie intimă Kimono
Sursa foto: Instagram

Ce spune Kim Kardashian despre colecția sa de lenjerie intimă

„În cele din urmă pot să împărtășesc cu voi acest proiect pe care l-am dezvoltat în ultimul an. Aceasta a fost pasiunea mea timp de 15 ani. Kimono mi-a dat soluția pentru femeile care lucrează mult”, a scris Kim Kardashian.

„Am dezvoltat acest stil pentru acele vremuri în care vrei să porți o rochie sau o fustă cu tăieturi. Introducerea Kimono Solutionwear pentru fiecare trup. În curând, în dimensiuni XXS -4XL în 9 nuanțe. Abia aștept să simțiți această țesătură #KimOhNo”, a încheiat mesajul de pe Instagram starleta americană.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×