O frumuseţe africană se laudă cu un posterior…fabulos. Kim Kardashian riscă să fie detronată

Claudiu Ilie  
înPoze haioase
30/04/2018, 11:03
O frumuseţe africană se laudă cu un posterior…fabulos. Kim Kardashian riscă să fie detronatăGALERIE FOTO

Eudoxie Yao are o armată de admiratori pe reţelele de socializare graţie unui posterior de zile mari. Frumuseţea africană se consideră ea însăşi „ultra sexi” şi nu recunoaşte pentru nimic în lume că este vorba despre altceva decât despre mărinimia naturii. „Nu am avut nicio intervenţie de chirurgie plastică. Niciodată. Întotdeauna am fost aşa”, afirmă Eudoxia.

Vedeta cu forme care au înnebunit reţelele de socializare povesteşte că rudele sale sunt chiar mai bine dotate. „Strămoşii mei au fundurile şi mai mari. Întotdeauna am fost naturală”, detaliază apetisanta africană.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Reacţiile fanilor de pe internet sunt completate de efectul Eudoxia în viaţa reală. „Se opreşte traficul când trec. Îmi cumpăr hainele mai mici decât trebuie, îmi plac cele strâmte”, povesteşte Eudoxia.

Adevărată senzaţie locală, femeia este oprită pe stradă pentru selfie-uri şi participă frecvent la evenimente sau show-uri de televiziune. Este fan declarat Kim Kardashian, cu care spune că este comparată deseori.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×