Keo, topit după fetița sa Arya: ”Simt că vom avea încă o cântăreață în familie”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/02/2020, 13:08
Keo, topit după fetița sa Arya: ”Simt că vom avea încă o cântăreață în familie”
Keo este înnebunit după fiica sa, Arya, în vârstă de 1 an. Sursa foto: Instagram.com

Keo, pe numele din buletin Cosmin Mustață, este un tată devotat, mândru de fiica sa care se pare că îi calcă pe urme. Artistul trăiește momente frumoase alături de soția și micuța Arya Violette pe care preferă să nu o arate foarte des în spațiul public.

Fetița lui Keo, Arya Violette, iubește muzica și dansul

Cântărețul Keo a mărturisit că este topit după fetița pe care o are împreună cu Misty (Alexandra Pavel). Artistul nu-și mai încape în piele de fericire de când a devenit părinte și mărturisește că micuța Arya, în vârstă de 1 an și 2 luni, pare că îi calcă pe urme și nu este exclus că urmeze o carieră muzicală.

Fostul iubit al Andreei Bălan a povestit că fetița sa înclină spre muzică și chiar i-a cumpărat propriul pian. „E înnebunită. Dansează, cântă, are și ea pianul ei. Simt că vom avea încă o cântăreață în familie”, a mărturisit Keo pentru ciao.ro.

„WOW! Ce să zic… s-a aprins lumina (râde – n.r.). E genial. E cu totul altă viață. Nu am cuvinte. Sunt înnebunit după fiică-mea. Îi place să mă vadă la televizor, îi place că mă duc la emisiuni, mă strigă, mă caută. Este fantastic”, a adăugat cântărețul, potrivit sursei menționate.

Cântărețul adoră rolul de tată: ”N-am planificat nimic”

Keo a mărturisit că sarcina iubitei sale nu a fost planificată având în vedere că relația lor a început pe când artistul forma un cuplu cu Andreea Bălan. Relația amoroasă a fost una neasumată, dar copilul i-a unit foarte mult și viața cântărețului a devenit una mai frumoasă.

Cântărețul susține că nu știa cât de frumos poate fi rolul de părinte și nu s-a gândit dacă vrea să aibă o fată sau un băiat. Artistul a precizat că și-ar fi dat viața pentru cel mai frumos cadou, venirea pe lume a copilului său.

„Nu prea m-am gandit, nu-mi prea dădeam seama. Nu aveam nici cea mai mică idee de cât de frumos poate să fie acest lucru. Când ai un copil este ca și cum ți se deschide o ușă către o încăpere sufletească pe care tu nu știai că o ai. Este cea mai frumoasă încăpere din suflet, să știi”, a mai spus Keo.

Keo nu planifică nimic, lasă totul să vină de la sine

Keo petrece foarte mult timp alături de cele două fete din viața sa. Artistul are studioul acasă și susține concerte mai mult în weekend, motiv pentru care nu a pierdut anumite momente din viața fiicei sale cum ar fi primii pașii sau primele cuvinte.

Întrebat dacă și-ar mai dori un copil cunoscutul artist a mărturisit că nu vrea să-și facă planuri pentru că totul a decurs perfect până acum. Keo este de părere că relația a mers extraordinar de bine tocmai că nu a fost planificată. Și așa se va întâmpla și în viitor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×