Kendall Jenner, cu sânii la vedere pe covorul roșu! Blițurile nu s-au mai oprit!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
13/09/2018, 18:24
Kendall Jenner, cu sânii la vedere pe covorul roșu! Blițurile nu s-au mai oprit! GALERIE FOTO
Kendall Jenner cu sanii la vedere. Bruneta a lasat toata audienta cu gura cascata!

Kendall Jenner a defilat cu sânii la vedere! Și nu este prima dată! Fanii nu au încotro decât să o ridice în slăvi, deoarece chiar merită și ne arată în fiecare zi de ce este atât de apreciată la nivel mondial!

Ultima dată când și-a făcut apariția într-o ținută mai mult decât provocatoare a fost cu ocazia unui eveniment monden găzduit de orașul iubirii, Paris. Amețită poate de frumusețea capitalei Franței, Kendall Jenner se pare că s-a lăsat purtată de val și și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o ținută extrem de sexy, care i-a conturat și mai bine sânii cu care a înzestrat-o mama natură. Aceasta fost generoasă cu toate surorile Kardasian, cunoscute în toată lumea pentru frumusețea și talentul lor în afaceri.

Citește și GALERIE FOTO. Kendall Jenner a pozat complet nud

Citește și Cel mai bine plătit model din lume a fost detronat! Cum arată noua zeiţă a podiumului! 

Kendal Jenner a încins atmosfera la evenimentul de modă, după ce a apărut cu sâni la vedere

Sora cea mică, Kendall, în vârstă de doar 22 de ani, a purtat o rochie Longchamp din dantelă neagră extrem de transparentă, prin care se vedea aproape tot. Cu toate acestea, tânăra nu este la prima experiență de acest fel, Kendall fiind fan al ținutelor sumare pe covorul roșu. A avut cu siguranță de la cine învăța, căci sora sa mai mare, Kim Kardashian, este maestra outfiturilor la limita vulgarității.

Se pare că Parisul are un efect benefic asupra lui Kendall Jenner. Nu doar că vedeta a întors toate privirile la eveniment, dar a și primit în camera de hotel un buchet de trandafiri, probabil de la un admirator. Tânăra a postat imediat un mesaj cu Instagram cu buchetul de la fanul msiterios.

Kendal Jenner este singură

În trecut, Kendall Jenner a avut o relație cu cântărețul ASAP Rocky, dar și cu star-ul NBA Blake Griffin, ce se află în prezent în echipa Detroit Pistons. Cei doi au fost zăriți evitându-se la festivalul Coachella. Un apropiat al familiei a declarat însă că supermodelul Kendall Jenner are o nouă relație.

Frumoasa brunetă a ieșit cu un alt baschetbalist! Modelul Kendall Jenner este într-o relație cu jucătorul de baschet din echipa Philadelphiei, Ben Simmons. Cei doi au fost surprinși la Beverly Hills Hotel unde luau masa. Jenner în vârstă de 22 de ani și Simmons, 21 de ani, au mai ieșit împreună în Manhattan cu un grup de prieteni în clubul Bowery. Ultimele informații însă susțin că cei doi s-au și despărțit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×