Cel mai bine plătit model din lume a fost detronat! Cum arată noua zeiţă a podiumului!

Filon Stan   
în Galerie foto
24/11/2017, 12:00
Cel mai bine plătit model din lume a fost detronat! Cum arată noua zeiţă a podiumului! GALERIE FOTO

Topul celor mai bogate modele din lume tocmai ce s-a schimbat! Frumoasa Gisele Bundchen, care a condus topul celor mai bine plătite modele din lume în ultimii 15 ani, a fost detronată! Prestigioasa revistă Forbes a clasat-o pe prima poziţie pe americanca Kendall Jenner. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

La doar 22 de ani, cea mai mică dintre surorile clanului Kardashian, a trecut pe primul loc cu încasări totale de peste 18 milioane de euro. Pe lângă defilările pentru Victoria’s Secret şi de imagine a firmei de lenjerie La Perla — motiv pentru care nu a putut participa la show-ul anual organizat luni la Shanghai — Kendal Jenner are contracte cu mărci prestigioase ca Estee Lauder, Calvin Klein sau Adidas.

Topul celor mai bine plătite modele din lume! Gisele Bundchen, locul 2 cu 14 milioane de euro

Următoarea pe listă este Gisele Bundchen — cu încasări de 14 milioane de euro — care a ajuns pe locul doi după o încetinire a ritmului său de lucru. Top-modelul brazilian s-a menţinut totuşi pe primul loc şi după ce a anunţat că renunţă la podium în 2015. Este urmată pe locul trei de Chrissy Teigen, cu peste 11 milioane de euro, şi de Adriana Lima, spectaculoasa „îngeraşă” de la Victoria’s Secret, a patra pe listă cu aproape 9 milioane de euro.

Gigi Hadid, o stea emergentă în lumea modei, ocupă locul cinci în acest ranking realizat de Forbes, urmată de sora sa mai mică, Bella Hadid, cu încasări de 9,5 milioane de euro şi respectiv 6 milioane de euro. O altă noutate din acest an este intrarea pe această listă a primei manechine „curvy” (cu forme pline), Ashley Graham, care se clasează pe locul zece cu încasări de peste 4 milioane de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×