Karmen, fiica lui Adi Minune, are o intervenție estetică. Ce și unde și-a injectat – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/05/2020, 20:34
Karmen, fiica lui Adi Minune, are o intervenție estetică. Ce și unde și-a injectat – Foto
Karmen Minune și-a injectat acid în buze. Sursa foto: Youtube

Nici Karmen (22 de ani), fata lui Adi Minune nu a putut sta departe de intervențiile estetice. Cântăreața care l-a depășit deja pe tatăl ei ca succes muzical, având o uriașă priză mai ales la tineri, cu melodii difuzate și în străinătate, a recunoscut că a apelat la tehnicile moderne de înfrumusețare.

Karmen Minune are acid în buze. A recunoscut chiar ea

Mai exact, buzele nu sunt 100% naturale, căci tânăra a apelat la injecțiile cu acid pentru mărirea lor, iar acest lucru era destul de vizibil și fără să confirme ea, dacă stăm să comparăm imaginile cu artista de la debutul ei în muzică cu cele de acum.

Karmen, fata cea mare a manelistului, a făcut dezvăluirea despre singura ei intervenție estetică la insistențele unui fan. Fata a lămurit această dilemă de care se tot lovea și a spus, în sfârșit, adevărul pe contul ei de Instagram.

„Da, am, dar foarte foarte puțin, adică 0,5”, a răspuns Karmen, întrebată dacă are acid în buze.

Noul hit, un cover după piesa „Chef de chef” a tatălui ei

În afara scenei, cântăreața are o familie minunată alături de soțul ei, Bogdan Căplescu și de copilul lor. Vedeta a născut în luna august a anului trecut o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota 10 la naștere.

karmen minune
Karmen Minune este, pe lângă o artistă de succes, o mămică dedicată. Are o fetiță de aproape un an. Sursa foto: Instagram

Artista nu s-a plâns deloc în tot acest timp și și-a văzut în paralel de carieră și de creșterea copilei, dovedind că se poate să faci față tuturor dificultăților în ciuda vârstei și a lipsei sale de experiență.

Carmen Simionescu, celebră pentru hituri muzicale precum „You got it” și „Lock my hips”, mai are o soră care tatonează cu cântatul, Adriana, care a participat la ediția de anul trecut a competiției Vocea României difuzată de PRO TV.

Karmen a spart gura târgului recent reinterpretând o melodie de-ale tatălui ei, „Chef de chef”, intitulată „Punjabi”. Poți vedea videoclipul piesei mai jos.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×