Karina a vorbit despre relația cu Andrei de la Survivor. Ce au făcut în Dominicană când nu se filma

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/05/2020, 17:29
Karina a vorbit despre relația cu Andrei de la Survivor. Ce au făcut în Dominicană când nu se filma
Karina și Andrei, împreună și după eliminarea de la Survivor. Sursa foto: capturi Kanal D

Karina a vorbit despre relația specială pe care o are cu Andrei, după ce amândoi au fost eliminați de la Survivor România. Cei doi se află și acum în Republica Dominicană, la fel ca ceilalți concurenți.

Karina a vorbit despre relația ei cu Andrei

Kanal D a luat decizia să îi țină pe concurenți departe de România, până se mai calmează lucrurile cu pandemia de coronavirus. Cel mai probabil, concurenții vor ajunge împreună în țară, cu toții, după ce se va încheia concursul.

Una dintre întrebările care a stat pe buzele fanilor în ce îi privește pe Karina și Andrei este dacă au întreținut raporturi intime pe insulă.

Războinica a vorbit despre acest subiect precizând și în ce stadiu este acum relația ei cu Andrei, având în vedere că nu se mai află în competiție și au mai mult timp pentru ei dincolo de camerele de luat vederi.

„Nu am făcut sex la Survivor. Nu cred ca într-o competiție de genul ăsta îi arde cuiva de așa ceva, pentru că în primul rând igiena ta e una precară, nu ai cum să te speli. Și, în plus, toți colegii noștri erau lângă noi, e vorba de bun simț. Noi nici măcar nu ne pupam prea mult de față cu ei, tocmai ca să nu deranjăm, că ei au aveau iubiții acasă”, a declarat Karina la FanArena.

Mătușa Karinei nu l-a plăcut pe Andrei la început

Fanii emisiunii sunt și acum convinși că cei doi au făcut sex, chiar dacă aceștia nu vor să recunoască, bazându-se pe anumite imagini cu ei aflându-se sub așternuturi.

În povestea dintre cei doi a intervenit și mătușa Karinei, care a intrat prin videocall cu ei, pe insulă: „Să nu te superi pe mine. În prima fază, mie nu mi-a plăcut de tine. Erau niște situații pe care n-am știut cum să le interpretez. La un moment dat erați amândoi cu un cearșaf peste și au început tot felul de lucruri”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×