Începe competiția individuală la Survivor România! Elena și Emy, din nou la cuțite: „Ești lacomă”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/05/2020, 12:14
Începe competiția individuală la Survivor România! Elena și Emy, din nou la cuțite: „Ești lacomă”
Elena Ionescu și Emy Alupei, scandal monstru la Survivor România. Sursa foto: Captură Kanal D

Odată cu ultimele două jocuri de imunitate în urma cărora Andrei Ciobanu a părăsit competiția, Survivor România a intrat într-o nouă etapă. De acum, nu vom mai vorbi despre Faimoși și Războinici, ci despre 8 concurenți care trebuie să facă tot ce le stă în putință pentru a demonstra că sunt adevărați supraviețuitori. La finalul ultimului consiliu de eliminare, prezentatorul Dan Cruceru a dat startul jocurilor individuale, iar lupta se anunță mai acerbă ca niciodată.

Noi tensiuni la Survivor România. Elena și Emy pun capăt prieteniei lor

Având în vedere că doar unul dintre concurenți va putea părăsi Republica Dominicană cu marele premiu în valoare de 250.000 de lei, nu e de mirare că alianțele sau prieteniile care până nu demult păreau de neatins se destramă brusc. Cele două imunități câștigate i-au adus Elenei Ionescu pacea după care tânjea de atâta amar de vreme. Avea să fie, însă, doar liniștea dinaintea furtunii.

Asta pentru că îndrăgita artistă s-a trezit atacată de Emy Alupei, cea pe care o considera aliată, iar întregul scandal pornește (cum altfel?) de la mâncare. Dialogul tensionat poate fi urmărit în ediția de luni, 5 mai, difuzată de Kanal D începând cu ora 20:00.

Vai de capul tău”, „Te-ai… pe regula aia. Nu, nu mai vreau să aleg eu”, „Te-am lăsat pe tine pentru că ești lacomă și vrei să alegi prima” sau „Eu sunt lacomă? Prea mare, mă, e nesimțită de mare”, sunt doar câteva dintre vorbele dure pe care și le aruncă cele două concurente în camp.

Andrei Ciobanu a părăsit Survivor România. Relația cu Karina va continua și în afara competiției?

Ultimul consiliu din acest sezon a adus și o eliminare surprinzătoare în tabăra Războinicilor. Andrei Ciobanu a părăsit competiția după un „duel” cu fostul său coleg Iancu Sterp, pe baza voturilor telespectatorilor. Vizibil afectat de această decizie, tânărul se consideră, totuși, un învingător, pentru că a reușit să descopere dragostea în momentul în care a întâlnit-o pe Karina.

Mă bucur că am făcut parte din această competiție. Mă bucur enorm de mult că am ajuns până aici. Sper că am dovedit cine sunt. Sper că cei care mă cunosc acasă să confirme faptul că am fost eu.

 Îmi doresc în continuare să câștige un războinic și îmi pare enorm de rău că plec acum din competiție și nu pot să mă lupt pentru premiul cel mare”, a transmis acesta imediat după ce a aflat verdictul publicului.

Cât despre relația cu frumoasa Războinică, aceasta va continua cu siguranță și în afara taberei Războinicilor. De altfel, tatăl lui Andrei este încântat de alegerea fiului său și se pregătește deja de o nuntă ca la carte.

Este vârsta potrivită, dau bine împreună. Adevăratele caractere se cunosc în situații extreme. Ei ajung să se cunoască mai bine acolo, în condiții de privațiuni. Nu este rozul din viață de zi cu zi, nu sunt aerieni, revin repede cu picioarele pe pământ.

Îmi place Karina, mi-a plăcut de când am văzut-o la aeroport. Arată bine împreună, important este să se înțeleagă. Lui Andrei îi trebuie un om înțelegător, care să nu-l acapareze. Până acum i-a plăcut genul de fată ușor mignonă, de care să aibă grijă, să o poată proteja. Este foarte mămos, are dorința de a ocroti, de a proteja. Mă uităm la Karina care este tot mignonă, drăguță, finuță. Chiar mi-am spus că se potrivesc”, a dezvăluit Lucian Ciobanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×