Kanal D pregătește o emisiune de dans, de la creatorul Bravo, ai stil! Premiu fabulos pentru câștigător

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/07/2019, 15:31
Kanal D pregătește o emisiune de dans, de la creatorul Bravo, ai stil! Premiu fabulos pentru câștigător GALERIE FOTO
Emisiune de dans la Kanal D

Televiziunea Kanal D pregătește pentru această toamnă un nou format de emisiune după un show internațional de anvergură, creat de același producător de emisiuni care a realizat și emisiunea Bravo, ai stil, care a înregistrat un succes enorm în România!

O nouă emisiune de dans difuzată de Kanal D, din toamnă

Așadar, Kanal D a lansat deja castingul pentru emisiunea de dans creată după celebrul format „The Dance Floor”, iar doritorii se pot înscrie deja. Noua emisiune este o competiție de intensitate maximă, ce combină bucuria dansului cu frumusețea reușitei de a fi cel mai bun. Câştigătorul va intra în posesia unui premiu fabulos de 100.000 de lei.

Formatul internațional poartă semnătură creatorului  „Bravo, ai stil!” (original: „My Style Rocks”), competiția de stil, care în România a devenit un adevărat fenomen, cu cifre uriașe de audiență. Concurenții care vor intra în competiția dansului vor trebui să demonstreze că au adevărate calităţi artistice şi să interpreteze mai multe stiluri de dans. Actul artistic va fi notat de un juriu exigent. Câștigătorul competiției va întră în posesia premiului de 100.000 de lei.

Emisiune de dans la Kanal D
Emisiune de dans la Kanal D

Marele premiu pus la bătaie va fi de 100.000 de lei

Toți cei pasionați de dans care doresc să se facă remarcați la nivel național, poate chiar mondial, cine știe, se pot înscrie pe pagină oficială de casting a emisiunii: casting.kanald.ro . În concurs, îi așteaptă multe provocări, adrenalină și frumusețea unui show de televiziune total.

Emisiunile de dans prind în România, ărturie stând chiar show-ul ”Dansez pentru tine”, difuzat timp de nu mai puțin de 14 sezoane de Pro TV. Emisiunea de dans de la televiziunea din Pache Protopopescu a înregistrat audiențe record ani la rând, iar acum Kanal D aduce un nou format în România. Cine va face parte din juriu, dar li ce vedete se vor înscrie în concursul celor de la Kanal D rămâne de văzut la toamnă!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×