Kamara, noi detalii despre fiul său, care a suferit cinci intervenții cu celule stem: ”Nu s-a mai ridicat singur”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/10/2019, 10:18
Kamara, noi detalii despre fiul său, care a suferit cinci intervenții cu celule stem: ”Nu s-a mai ridicat singur”
Kamara luptă pentru viața copilului său, Leon. Sursa foto: stirileprotv.ro

Fiul lui Kamara, Leon, a suferit cinci intervenții cu celule stem în Turcia, iar băiețelul a început să facă progrese. Cântărețul a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a micuțului, dar și faptul că Leon va mai suferi o intervenție la sfârșitul lunii.

Leon, băiețelul lui Kamara, face progrese importante

Leon a fost diagnosticat la scurt timp după naștere cu tripareză spastică, o formă de paralizie cerebrală, iar Kamara a luptat mereu ca fiul său să aibă o viață normală. Fostul component al formației Alb și Negru merge cu băiețelul său în Turcia unde până în momentul de față a suferit cinci intervenții chirugicale. Băiețelul lui Kamara face progrese importante, s-a ridicat singur în fund după a treia intervenție, dar după ultima nu s-a mai ridicat, de teamă să nu cadă.

„Acum a evoluat mult mai mult după cinci intervenții cu celule stem. Au îmbunătățit partea cognitivă și poate să lucreze mai bine la kinetoterapie. De la prima intervenție a înțeles că face un tratament. După a treia intervenție s-a ridicat singur în fund. După toată treaba asta, la a cincea intervenție nu s-a mai ridicat singur. Își dă seama și de capacitățile lui și dacă ar fi să cadă știe că nu ar putea să se ridice mereu”, a mărturisit cântărețul în emisiunea “Agenția VIP”, potrivit Cancan. 

Fiul lui Kamara suferă d eo formă de paralizie cerebrală
Leon, fiul lui Kamara, va suferi cea de-a șasea intervenție cu celule stem la finalul lunii octombrie. Sursa foto: okmagazine.ro

Fiul lui Kamara va suferi a șasea intervenție la finalul lunii

Băiețelul lui Kamara urmează să meargă din nou în Turcia la finalul lunii octombrie unde va suferi cea de-a șasea intervenție cu celule stem. Apoi Leon va suferi o operație de alungire de mușchi care va avea loc în Spania și va costa 10.000 de euro.

„Progresele îți dau și mai multă putere. La el cât de mic ar fi progresul îmi dă și mai multă putere să fiu lângă el. Și acum se uită la noi. Luna aceasta Leon va face o intervenție la sfârșitul lunii octombrie pentru a șasea intervenție cu celule stem, apoi vom face o operație de alungire de mușchi, în Spania. Și dacă totul merge bine continuăm kinetoterapia și fizioterapia. Cea de-a șaptea intervenție poate duce la 10.000 de euro”, a completat artistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×