Fiul lui Kamara n-a reușit să scape de operații. Se pregătește a patra intervenție!

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/07/2019, 19:09
Fiul lui Kamara n-a reușit să scape de operații. Se pregătește a patra intervenție!
Fiul lui Kamara, Leon a reușit să se ridice singur în funduleț. Sursa foto: adevarul.ro

Fiul lui Kamara a fost diagnosticat la scurt timp după naștere cu o formă de paralizie cerebrală. Leon a trecut până la această oră prin trei intervenții cu celule stem. Tratamentele costisitoare au avut loc la o clinică din Turcia.

Leon, fiul lui Kamara urmează să facă a patra intervenție cu celule stem

Leon, fiul lui Kamara a fost diagnosticat cu tripareză spastică și la vârsta de 5 ani încă poartă pampers, cântărește doar 10 kilograme, se folosește doar de un singur braț și are nevoie în permanență de supraveghere. Băiatul fostului component al trupei ”Alb – negru” nu se poate bucura de bucuriile copilăriei pentru că din păcate, nu poate merge. Mușchii băiețelului sunt scurți, are genunchii încovoiați, iar mâna stângă și membrele inferioare sunt inerte.

„Léon face mâine cea de a patra intervenție cu celule Stem. Progresele sunt din ce în ce mai evidente. Cu Voia Bunului Dumnezeu, Leon va avansa pas cu pas și ne va aduce și mai multe zâmbete. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și ne susțin ❤️❤️❤️”, a scris Kamara pe rețelele de socializare.

Leon a fost diagnosticat la scurt timp după naștere cu o formă de paralizie
Leon, fiul lui Kamara va face mâine cea de-a patra intervenție cu celule stem în Turcia. Sursa foto: stirescu.ro

Kamara luptă pentru sănătatea și viața fiului său, Leon

Kamara luptă pentru sănătatea singurului său copil și merge cu Leon până în pânzele albe. Micuțul a suferit până la această oră trei intervenții cu celule stem în Turcia, iar acum se pregătește pentru a patra. Kamara este încrezător că fiul său se va reface și va putea merge. Mâine, 25 iulie, Leon va suferi cea de-a patra intervenție.

„Leon e bine, a făcut și a treia intervenție. O să plecăm pe 23 la cea de-a patra intervenție. Vor fi șase intervenții cu celule stem, după care urmează miofibrotomie pentru alungirea mușchilor. A făcut progrese mari, vorbește bine. Răspunde și în engleză. E țelul meu, până când nu îl văd pe picioarele lui nu am liniște. E un băiețel care merită toată energia bună din lume”a declarat Kamara înainte de a trei intervenție. Așadar, Leon va mai avea nevoie de alte două intervenții cu celule stem.

Luna aceasta, mai exact pe 11 iulie, băiețelul lui Kamara s-a ridicat pentru prima dată în funduleț, iar vestea a fost împărtășită de cântăreț pe pagina personală de Facebook. „Tratamentul cu celule stem, pe care Leon îl realizează în Turcia este abia la jumătate și va continua. Leon este o minune de copil, un luptător care ne dă lecții de viață!”, a scris medicul Ensar Duman.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×