Băiatul lui Kamara, operat pentru a treia oară. În ce stare este Leon

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/07/2019, 18:27
Băiatul lui Kamara, operat pentru a treia oară. În ce stare este Leon
Băiatul lui Kamara, din nou operat. Sursa foto: libertatea.ro

Băiețelul cântărețului Kamara a fost operat pentru a treia oară cu celule stem, iar artistul a oferit primele informații despre Leon. Băiatul pentru care acesta a compus și o melodie și pentru care s-a înscris la Ferma vedetelor ca să poată strânge bani a trecut printr-o nouă intervenție chirurgicală.

Băiatul lui Kamara se luptă pentru viață: urmează a patra operație cu celule stem

Leon suferă de o formă de paralizie cerebrală. Micuțul fusese diagnostic cu tetrapareză spastică imediat după ce s-a născut. Micuțul a venit pe lume prematur, la 7 luni, iar la 9 luni a primit diagnosticul cumplit. De atunci părinții lui se luptă pentru a-l face bine, iar această bătălie neîncetată durează deja de ani de zile.

Problemele micuțului i-au afectat partea stângă a creierului, zona responsabilă cu motricitatea. Leon nu a putut fi tratat corespunzător în România, așa că muzicianul și soția lui au convenit să îl dea pe mâinile medicilor din străinătate. Leon a trecut recent prin cea de-a treia operație cu celule stem, iar Kamara a spus că urmează o a patra intervenție.

„Până când nu îl văd pe picioarele lui nu am liniște”

Cântărețul a declarat, cu lacrimi în ochi, că nu va avea liniște și nu se va opri până nu îl va vedea pe băiat pe picioarele sale. Acesta este, spune el, principalul țel pentru care se trezește și se zbate zi de zi.

„Leon e bine, a făcut și a treia intervenție. O să plecăm pe 23 la cea de-a patra intervenție. Vor fi șase intervenții cu celule stem, după care urmează miofibrotomie pentru alungirea mușchilor. A făcut progrese mari, vorbește bine. Răspunde și în engleză. E țelul meu, până când nu îl văd pe picioarele lui nu am liniște. E un băiețel care merită toată energia bună din lume”, a declarat Kamara, scrie ziarul Libertatea în varianta online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×