Julie Mayaya nu se grăbește să ajungă la altar. Cântăreața a povestit peripețiile legate de inelul de logodnă

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/02/2020, 21:42
Julie Mayaya nu se grăbește să ajungă la altar. Cântăreața a povestit peripețiile legate de inelul de logodnă
Julie Mayaya nu cred că un act ține doi oameni împreună. Sursa foto: Instagram.com

Julie Mayaya (34 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și mărturisește că este fericită și împlinită. Cântăreața nu se grăbește să ajungă în fața altarului, în ciuda faptului că a fost cerută în căsătorie în urmă cu aproximativ doi ani.

Cântăreața Julie Mayaya despre căsătorie: ”Există iubire și fără acte”

Câștigătoarea „Vocea României” din anul 2012 care a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu s-a remarcat pe plan profesional prin prisma mai multor proiecte, dar nu vrea să ofere prea multe detalii despre viața sa amoroasă. Julie Mayaya și managerul ei formează un cuplu, dar preferă să păstreze ascunse detaliile picante.

Cântăreața știe cum vrea să arate nunta sa, în ciuda faptului că nu se grăbește să facă acest pas. Frumoasa artistă este de părere că un act nu este necesar pentru a lega doi oameni. Julie a povestit că atunci când se va căsători va alege o ceremonie restrânsă la malul mării.

„Eu și iubitul meu suntem împreună de câțiva ani, nu am zis niciodată în presă de câți și nu o să o facem nici acum, pentru că nu ne place să-i numărăm. Treaba cu căsătoria nu am privit-o niciodată ca pe o necesitate.

Frumoasa vedetă visează la o nuntă pe nisipul mării

Cred că există iubire și fără acel act, care să-mi spună mie că relația noastră e validă. Relația dintre doi oameni e frumoasă (sau nu), iar asta depinde doar de cei doi. Dacă va fi să ne căsătorim, nu aș vrea să avem o nuntă ca-n povești de 3 zile și 3 nopți, cu fast și cu sute de invitați.

Va fi, probabil, o petrecere între prieteni pe malul mării”, a povestit câștigătoarea emisiunii de la Pro TV, Julie Mayaya, pentru click.ro.

Artista a povestit și cum a decurs cererea de căsătorie care a avut loc în vara anului 2018, dar și care este motivul pentru care nu poartă inelul de logodnă. Vedeta așteaptă să fie cerută încă o dată pentru care inelul mult așteptat să ajungă la ea în cele din urmă.

„Cererea a avut loc în vara anului 2018 și a fost una specială, emoționantă și chiar cu peripeții. S-a întâmplat în vacanță, când făceam parasailing deasupra Mării Egee.

Inelul a căzut, din păcate, în apă, așa că am decis să mai aștept o cerere în care inelul să ajungă la mine”, a adăugat cântăreața, potrivit sursei menționate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×