Alina Pușcaș face nuntă cu Mihai Stoenescu. De data aceasta, vedeta îmbracă şi rochia de mireasă

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
18/02/2020, 16:01
Alina Pușcaș face nuntă cu Mihai Stoenescu. De data aceasta, vedeta îmbracă şi rochia de mireasă
Alina Puşcaş îmbracă rochia de mireasă

Alina Puşcaş va face nuntă cu Mihai Stoenescu. Cei doi au făcut marele anunţ de curând. Alina şi Mihai au făcut logodna civilă şi religioasă, dar acum vedeta se va îmbrăca şi în rochie de mireasă.

Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu fac petrecerea de nuntă în Grecia

Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu au făcut marele anunţ. Aceştia vor mai face o petrecere de nuntă, eveniment în care Alina va îmbrăca rochia de mireasă. Alina Puşcaş a spus apropiaţilor să nu-şi facă planuri pentru luna iunie.

Alina Puşcaş va îmbrăca rochia de mireasă în această vară. Aceasta şi-a anunţat prietenii care va fi locaţia aşteptatului eveniment. Nunta va avea loc în Grecia, undeva pe plajă.

Nunta va avea loc în undeva pe plajă

I-am spus unui prieten să-şi blocheze luna iunie, pentru că vom face nunta în Grecia, pe plajă. Şi zice: Păi nu am fost la voi la nuntă?.

Când am făcut noi nunta, măi băiatule?, Păi, atunci, la botezul lui Alex… (râde) Nu a fost nicio nuntă, a fost botezul lui Alex. Atât. S-a pierdut şirul evenimentelor din cauza botezurilor şi a logodnei.

La al doilea botez a fost logodna religioasă. Apoi am făcut cununia civilă. Şi abia acum urmează nunta propriuzisă, evenimentul care va fi unit şi cu botezul lui Iris„, a declarat Alina Pușcaș.

Mihai Stoenescu şi Alina Puşcaş au împreună trei copii. Evenimentul anunţat pentru vara acestui an va fi unul dublu, întrucât cuplul o va boteza şi pe cea mai nouă membră a familiei, micuţa Iris.

Alina şi Mihai Stoenescu au mai avut două petreceri, o logodnă la starea civilă şi o logodnă religioasă, dar Alina nu a îmbrăcat rochia de mireasă la niciuna dintre ele. Astfel că, Alina Puşcaş, în această vara, îşi va îndeplini visul. Va îmbrăca rochia de mireasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×