Judecătorul Dănileț, colind special de Crăciun: „Lăudați și cântați, legea respectați!”. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
25/12/2019, 15:50
Judecătorul Dănileț, colind special de Crăciun: „Lăudați și cântați, legea respectați!”. Video
Cristi Dănileț, colind special de Crăciun *foto: captură facebook

Sărbătoarea Crăcunului a ajuns și la familia judecătorului Cristian Danileț. Acesta s-a alăturat familiei sale și a transmis un mesaj de ocazia Nașterii Domnului, cu un colind pe care l-a adaptat cu versuri juridice.

Mesajul transmis de Danileț a fost distribuit pe facebook și a adunat mii de reacții, numeroase pozitive dar și multe critice.

Judecătorul Cristi Danileț a transmis un mesaj inedit cu ocazia Crăciunului

Cristi Danileț a fost filmat în timp ce cânta un colind pe care însă l-a adaptat. Astfel, versurile cântate de el sunt „Lăudați și cântați, legea respectați”.

În tot acest timp, Danileț ține în mâna cartea „Elevul și Legea”, pe care el a scris-o ca fiind un ghid de educație politică pentru cei tineri și pe care l-a lansat în acest an, la 30 de ani de la adoptarea Convenției ONU privind drepturile copilului.

De partea cealaltă, celălalt bărbat din imagine ține în mână un Cod Penal.

„Familia Danileț vă urează la mulți ani în libertate”, au fost finalul urării familiei Dănileț, într-un video care a devenit viral și care a stârnit numeroase reacții pe facebook.

Doamne fereste!

Gepostet von Adrian Calin am Dienstag, 24. Dezember 2019

Danileţ a scăpat de sancţionare

La jumătatea acestei luni, Danileţ a fost „iertat” de CSM, care a respins acţiunea disciplinară exercitată de Inspecţia Judiciară împotriva sa, el fiind acuzat de „manifestări care aduc atingere onoarei sau probității profesionale ori prestigiului justiției”.

Lui Danileţ i se imputau mai multe afirmaţii cu un caracter politic, de natură să ofenseze, să afecteze imparţialitatea sistemului judiciar, după ce acesta criticase într-un interviu CSM, CCR şi pe ministrul Justiţiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×