Jorge, fostul concurent Ferma, videoclip nebun! Îşi face de cap alături de patru modele

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/06/2019, 20:14
Jorge, fostul concurent Ferma, videoclip nebun! Îşi face de cap alături de patru modele
Jorge își face de cap cu patru modele, în noul să videoclip. Sursa foto: Youtube.

După ce a participat la concursul Ferma, difuzat de Pro TV, Jorge revine în forță pe scena muzicală a României. Cunoscut drept unul dintre cei mai nonconformiști și îndrăzneți artiști ai noului val, George Papagheorghe, pe numele său, a lansat videoclipul noului său single, iar imaginile sunt absolut incendiare.

Jorge face senzație cu noul său videoclip

„Danza” este titlul celei mai recente melodii cu care Jorge promite să cucerească publicul în această vară. Dincolo de versurile inedite prin care artistul combină limba română cu engleza și spaniola, în încercarea de a ne demonstra că dragostea nu cunoaște niciun fel de bariere lingvistice, piesa beneficiază și de un videoclip pe măsură.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Aflat pe un iaht din Miami, Jorge intră în pielea unei persoane care asigură curățenia ambarcațiunii de lux, visând însă cu ochii deschiși că acesta îi aparține. În compania unor modele cu forme apetisante, cântărețul dă frâu liber imaginației, distrându-se pe acordurile latino ale melodiei.

Jorge a fost un tânăr rebel

Chiar dacă acum este un tip foarte echilibrat și un familist convins, în tinerețe, Jorge a fost un adevărat „rebel”. Aceasta este cuvântul pe care chiar artistul și-l atribuie, în cadrul unui interviu acordat recent. Mai mult decît atât, acesta a dezvăluit că avea obiceiul de a risipi în neștire bugetul familiei.

Eram un DJ rebel. Petreceam în fiecare seară, beam de rupeam și pierdeam nopțile. Asta făceam la 20 de ani. Ceea ce nu recomand tinerilor din ziua de azi decât în doze normale. Bani nu aveam, de unde bani? Toți banii îi dădeam pe abonamentul de la telefon.

Pe vremea aia plăteam 3 milioane de lei abonamentul, după care mama m-a trecut la cartelă, că a zis că-s nebun și toc toți banii. Săraca mama, mă acoperea o lună, două, trei, dar după, nu a mai avut ce să mai facă și a trebuit să-mi taie craca” ,a  povestit Jorge.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×